Питали ли сте се как различните представители на зодиакалните знаци

...
Питали ли сте се как различните представители на зодиакалните знаци
Коментари Харесай

Как зодиите показват, че им пука

Питали ли сте се по какъв начин другите представители на зодиакалните знаци демонстрират страстите си, загрижеността си към обичания човек и съпричастност? Тук можете да видите по какъв начин другите зодии демонстрират, че им пука:

Овен

Те може да наподобяват твърди и недостъпни, даже и студени, само че са доста лоялни и биха достигнали далечни висоти, с цел да поддържат и защитят тези, за които ги е грижа.

Телец

Телците постоянно ще се грижат за вас и ще надминат упованията ви, давайки ви най- положителните препоръки. Те ще бъдат доста деликатни към вашия живот и благоденствие.

Близнаци

Представителите на тази зодия са страхотни слушатели и са най-хубавите в решаването на проблеми. Те имат забележителен авантюристичен дух и постоянно ще ви въвличат във вълнуващи одисеи.

Рак

Чувството им за комизъм и интензивни страсти могат да ви дават нужното бягство от действителността, когато го пожелаете.

Лъв

Лъвовете демонстрират привързаността си посредством даването на първокласни дарове. По този метод те ви обръщат вниманието, което заслужавате, и ви карат да се чувствате специфични. Може да бъде блестящ обяд или да ви покажат любовта си, обсипвайки ви с блага.

Дева

Девите са много хумористични по природа и ще останат до вас, до момента в който не се уверят, че се справяте добре.

Везни

Ако представител на зодията показа с вас елементи от персоналния си живот, то това е ясна индикация, че им пука за вас.

Скорпион

Скорпионите освен ви слушат деликатно, когато говорите, само че и ще се застъпят за вас. Както във ваше наличие, по този начин и при вашето неявяване.

Стрелец

Ако преминавате през сложни времена и се нуждаете от помощ, можете да разчитате на тях.

Козирог

Козирозите обичат да оказват помощ и те няма да се поколебаят дали да ви поддържат в сложните обстановки, през които преминавате. Те непрекъснато ще поддържат връзка с вас и ще създадат всичко по силите си, с цел да са до вас.

Водолей

Романтичната природа на зодията демонстрира любовта си посредством физическа непосредственост. Как водолеите демонстрират угриженост? Те ще ви сготвят вечеря или ще пожелаят да гледате филм, а може да създадат и двете.

Риби

Рибите ще ви дадат цялостната независимост да изразите и да бъдете себе си, а по-късно ще се нагодят по отношение на вас, с цел да си паснете идеално.

Снимки: Istock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР