Питали ли сте се как изглежда Раят?! Сигурни сме, че

...
Питали ли сте се как изглежда Раят?! Сигурни сме, че
Коментари Харесай

Не сте го очаквали: Зара от Биг Брадър живее в РАЯ!!! (спукаха се да й завиждат - МНОГО СНИМКИ)

Питали ли сте се по какъв начин наподобява Раят?! Сигурни сме, че сте, както и всеки естествен човек... Е, няма да излъжем, в случай че кажем, че мястото, на което живее Зара от Биг Брадър се приближава оптимално до визиите ни за райско кътче.

Както знаем, брадърката се омъжи за Макс Лахиф, който е ръгбист и с който живее в Дубай от 2021-ва година. Зара му роди малко момченце Кай, което е сбъдната им фантазия, само че двамата имат и друга такава и тя е работата им. Благодарение на специалностите си, Зара и Макс Лахиф имат доста благоприятни условия да пътуват по света, а на някои места и да отсядат за по-дълго време.

Сега те са се открили на остров Мавриций, където ще живеят повече от месец, а в случай че им хареса, може и да удължат престоя. Заедно с тях е и Кай, а ситуацията е... ами райска е, както може да видите сами.

Огромна красива къща, палми, доста зеленина и чист дребен пясък, водите и шума на океана... какво повече може да желае човек, изключително в случай че е с обичаните си хора?!

Със сигурност мнозина завидяха на брадърката, само че тя най-малко от дълго време е потвърдила, че в случай че е с някой мъж, то е и тъй като има усеща към него, а не просто, с цел да му бъде любовница като множеството родни кухи бръмчалки. И ето, че ориста я възнаграждава за това.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР