Пистовите български състезатели по мотоциклетизъм спечелиха отборната титла от BMU

...
Пистовите български състезатели по мотоциклетизъм спечелиха отборната титла от BMU
Коментари Харесай

България с балканска титла в мотоциклетизма

Пистовите български състезатели по мотоциклетизъм завоюваха отборната купа от BMU Euro road racing за този сезон, откакто събраха над 1000 точки и изпревариха съставите на Румъния и Турция с голяма преднина.

В самостоятелното класиране Мартин Чой от „ Еко BMW МС77 рейсинг тийм “ остана втори в клас Superbike, откакто в последния кръг за сезона случай при започване на надпреварата му попречи да се бори за купата.

Трети в същия клас пък се подреди Милен Георгиев от „ СБ мото рейсинг тийм “ с „ Yamaha “, който пък победи в последния кръг за шампионата.

В клас F 600 Ангел Траков претърпя случай по време на тренировките поради който не съумя да кара своята титулярна машина и да вземе най-много точки и в последна сметка също се подреди трети в крайното нареждане. В същия клас Аспарух Йорданов направи чудесно съревнование на Серес, като приключи на 2-ро и 3-то място събота и неделя.

Във F 1000 Цветелин Пенчев съумя да резервира преднината си пред Слободан Ивчевски от Северна Македония и по този начин си подпечата третото място в класирането за сезона.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР