Пистолетът е законен за самоотбранаМладеж, въоръжен с брадва, бе прострелян

...
Пистолетът е законен за самоотбранаМладеж, въоръжен с брадва, бе прострелян
Коментари Харесай

Стрелба и бой с брадви в Рупци

Пистолетът е легален за самозащита


Младеж, въоръжен с секира, бе прострелян в крайници след всеобщ пердах в центъра на плевенското село Рупци, община Червен бряг. 17-годишният е признат в ортопедията на болничното заведение в Плевен без заплаха за живота. В отделението по хирургията пък лежи под лекарско наблюдаване 32-годишен, пребит при мелето.

Екшънът се разиграл към 20 ч в събота. В центъра на Рупци пристигнали два автомобила. От тях изскочили 10-ина поданици на прилежащото село Радомирци, които размахвали ножове и брадви. Групата налетяла против локални хора. Тогава 52-годишен мъж от Рупци извадил законния си 9-милиметров револвер “ЧЗ ”, с цел да се защищити. Гръмнал със стоп патрон по единия от нападателите, който изтървал брадвата. След битката притежателят на револвера повикал полицейски патрул и предал оръжието си. Ченгетата прибрали и брадвата, носена от простреляния. При огледа на мястото е открита гилзата от стоп патрона.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за нанесена телесна щета по хулигански или расистки подбуди. Засега обаче няма повдигнати обвинявания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР