Пистолетът 9х19 „Аспид“ ще бъде тестван от руските правоохранителни органи,

...
Пистолетът 9х19 „Аспид“ ще бъде тестван от руските правоохранителни органи,
Коментари Харесай

Руските власти с нов пистолет

Пистолетът 9х19 „ Аспид “ ще бъде тестван от съветските правоохранителни органи, оповестиха от пресслужбата на държавната компания „ Ростех “. Целта е да се получи от експертите противоположна връзка за оръжието, което е част от сполучливото му тестване. Забележките ще бъдат взети под внимание и включени в документите за доработка на оръжието.

Пистолетът се предлага в три разновидността – общоприет (РГ-120), омекотен и сериен (РГ120-1). Първият е с съдържимост на пълнителя от 22 патрона, а другите два са с по 18. Вариантите от трансформация РГ-1201 се разграничават по това, че нямат външни механични предпазители. Те са вътре в оръжието и работят автоматизирано. Целта е револверът да се изважда от кобура оптимално бързо, без боязън от захващане на изпъкнали елементи. Серийната версия също ще бъде оборудвана с планки " Пикатини ". В взаимозависимост от модификацията, тежестта на оръжието без патрони е 780-1100 гр., а дължината му е 205 мм.

" Пистолетът е с модулна структура, която разрешава прилагане на разнообразни варианти на пандиза – военни и спортни. Например, със и без колиматорен прицел, а също и с разнообразни варианти за дръжка със сменяеми подложки ", споделя Иван Козлов, основен конструктор на ОКР на " Аспид ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР