Пистолет без надписи и сериен номер и 106 бойни патрона

...
Пистолет без надписи и сериен номер и 106 бойни патрона
Коментари Харесай

Пистолет и патрони са открити в дамска чанта на Лесово

Пистолет без надписи и сериен номер и 106 бойни патрона откриха митнически чиновници на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово " в дамска чанта.

Нелегалните муниции са открити на 28 август към 4.10 часа. От Турция на пункта е пристигнала лека кола с българска регистрация. Пътуващите в автомобила са оповестили, че нямат нищо за обявление.

Извършена е щателна инспекция и в дамската чанта на пътничката в колата е намерено огнестрелно оръжие – револвер без надписи и без сериен номер с шест патрона в пълнителя. В дамската чанта са открити още и две кутии с по 50 патрона за огнестрелно оръжие.

Шофьорът на автомобила след това е декларирал, че револверът и патроните са негови. Оръжието и боеприпасите са конфискувани. Образувано е досъдебно произвеждане.

При щателната инспекция са открити още 102 кутии контрабандни цигари от три разнообразни марки, без български акцизен бандерол. Те са били укрити във фабрични кухини в багажника и под аварийна гума. Цигарите са конфискувани и за тях е формиран акт на водача на автомобила.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР