Писнало ви е от секс в леглото и търсите нещо

...
Писнало ви е от секс в леглото и търсите нещо
Коментари Харесай

Ето няколко предупреждения за секса в банята

Писнало ви е от секс в леглото и търсите нещо по-така.
Опитайте на балкона, на пода в коридора, в колата, в кабинката на лифта, само че за нищо на света не припарвайте до банята. Едно е да се къпеш с половинката си, друго е да се опитваш да изпиташ оргазъм под душа.
Ето ви 5 аргумента в поддръжка на тази рекомендация.

Счупен пенис
Виждали сет тези табелки в заведенията, които ви предизвестяват за това, че подът е преди малко избърсан и влажен, нали? Карат ви да сте по-предпазливи в стъпките, тъй като не ви е все тая дали няма да нараните дупето си, удряйки го в твърдите плочки. Същото се отнася и до банята. Душът е фиктивен, с цел да подкрепя фрактурите освен на крайниците, само че и на пениса. Ако доста сте набрали на любовника си, тогава му предложете едни бързи и рискови милувки под душа, само че в случай че не желаете сътрудникът ви да изкълчи или счупи члена си,, по-добре не се правете на акробати под душа. Представете се, в случай че вие се подхлъзнете, до момента в който той е във вас.

Китайско водно изтезание
Опитвали ли сте в миналото да вършиме фелацио под душа? А? Ако не сте, дано ви съветвам да избягвате това упражнение. Още повече в случай че не сте играч по синхронно плуване или различен воден спорт, който ви е направил половин амфибия. Достатъчно мъчно е да дишаш на сушата, до момента в който пенисът му е в устата ви, а в този момент сложете и вода в уравнението. Очите, носът, гърлото всичко ви е с една крачка по-близо до китайско водно изтезание.

Счупени зъби
В баните има порцелан, елементи от неръждаема стомана и керамика. Нито една от тези материи няма да е благосклонна към зъбите, в случай че се халосате в тях, до момента в който получавате оргазъм. Със сигурност обаче ще отворите работа на зъболекаря.

Неприятни инфекции
Защото сте задачите във вода, натуралният ви лубрикант на вагината ще се отмие без проблем. И не, водата не оказва помощ за положителната смазка. Когато пенисът и вагината са раздразнени и по-сухи, това е причина за инфекции. А това сигурно не е доста секси.

Половинчата хигиена
Ако сте решили да съвместите къпането със секс, би трябвало да сте наясно, че половината ви тяло ще остане незадоволително добре измито. Не знам по какъв начин е при вас, само че аз избирам моят оргазъм да е хигиенизиран добре.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР