Писнало ви е да слушате, че здравословният начин на живот

...
Писнало ви е да слушате, че здравословният начин на живот
Коментари Харесай

20-те минути, които ще удължат живота ви

Писнало ви е да слушате, че здравословният метод на живот изключва всички обичани хранителни изкушения и ви задължава да се обречете на досадни физически извършения?

Имаме добра вест - съгласно скорошно английско изследване са ви нужни едвам 21 минути дневно придвижване, с цел да удължите живота си с три години.

Проучването на застрахователната компания VitalityHealth продължава 12 месеца и включва близо 7 хиляди индивида. За това време те нараснали физическите си интензивности със 150 минути на седмица или към 21 минути дневно. Това мигновено се отразило позитивно на положението на организма, метаболизма и даже външното им лъчение.

Втората добра вест е, че даже не е нужно да отидете на фитнес, различен тип тренировки и особено проведени физически интензивности. Просто би трябвало да си осигурите малко повече вървене за деня, да не трансферирате разхождането на кучето на различен, да качите стълбите в офиса пешком или да прекарате половин час в градината, в случай че разполагате с такава. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР