Писнало ти е да страдаш от мъжки обиди? Време е

...
Писнало ти е да страдаш от мъжки обиди? Време е
Коментари Харесай

Как да поставим мъжа на място?

Писнало ти е да страдаш от мъжки обиди? Време е да станеш кучка! Как да направиш това? Чети!

Защо се боят от тях: От една страна, самостоятелните госпожици притеглят жадните мъжки погледи, от друга – първото, което ние чуваме от кавалерите си при кавга, е обидното “Кучка! ” Интересно с какво кучките по този начин са вбесили мъжете?

– Кучките не са привикнали да губят време за  “преброяване ” на мъжките психически мазоли, по които не трябва да стъпват, и за търсене на ерогенни зони, които би трябвало непрестанно да се масажират. Те споделят напряко на кавалера си какво мислят за него – а той постоянно не е подготвен за това.

– Кучките /както прочее и “белите и положителни ” девойчета/ елементарно разконспирират уловките и хитруванията на мъжете. За разлика от своите “добри ” приятелки обаче кучките не желаят да се преструват, че нищо не схващат, и развенчават измамниците по цялостна стратегия. А кой би желал да му се случи това?

– Кучките не се боят да не изгубят ухажора си, тъй като в живота се управляват от правилото “По-добре да си сама, в сравнение с с който ти падне ”. Оттук идва тяхната праволинейност и придирчивост, които доста тормозят мъжете.

– Кучките не разрешават на никого да ги манипулира. Затова някои мъжки фокуси – да провокират ревнивост, да заплашат с разлъка – при кучките не работят. Естествено това се харесва на мъжете, тъй като доста от тях са привикнали да реализират своето точно с такива нечестни способи.

– Кучките нерядко оставят мъжете недоволни. Те изрично отклоняват предложенията, които не ги устройват, упорстват за осъществяване на условията им, не разрешават на колегата си да се бърка в живота им. Естествено мъжът надалеч не всеки път може да назова живота с кучка слънчев и благополучен.

Защо ги желаят: Кучките постоянно притеглят мъжете. Да се опитаме да разберем защо…

– Кучката не се стреми да направи мъжа смисъл на съществуването си. Такава жена никога не би се обидила, в случай че сътрудникът й не успее да й отдели време и внимание – тя самата също постоянно е заета.

– На множеството мъже не са им непознати мазохистичните пристрастености: притеглят ги дами, които понякога ги наскърбяват. А и сексът на границата на скарването е стотици пъти по-интересен за мъжете от кротката планувана обич след вечеря.

– Кучките постоянно наподобяват умопомрачително без значение от житейските условия. Защото хубостта, здравето и стилът оглавяват парада на техните житейски полезности.

– Истинската кучка обича секса и в никакъв случай не би се свързала с мъж, който не е кадърен да я удовлетвори. Ето за какво сътрудникът на кучката може да е сигурен, че приятелката му не би имитирала орг*зъм, а през свободното си време не би чела психически управления от серията “С какво да сменяем интимния живот ”. Следователно до момента в който тя е с него, той с цялостно право може да се счита с*ксгигант.

– Кучките не се стремят да проучват връзките си със мощния пол. Веднага след края на срещата те изхвърлят от главата си всички детайлности от диалога си с колегата – както вършат множеството мъже. Затова ухажорите доста ценят умеенето на кучките да се въздържат от въпроси от рода на “Миналата седмица ми сподели, че кученцето ти се опасява от мен. Имаше поради да не се срещаме повече, нали? ”

Азбуката на кучките

Достойнство: не позволявай на мъжа да те манипулира и го зарежи, в случай че схванеш, че се отнася с теб, не както заслужаваш. Никога не го преследвай и не се опитвай да изясняваш връзките си с него – в случай че той е изгубил интерес към теб, това няма да ти помогне да реанимираш връзката си, а единствено ще удължи мъката.

Загадъчност: да бъдеш откровена с мъжа не значи да бъдеш като разгъната карта пред него и да го посвещаваш даже в проектите си за покупка на долни дрехи. Истинската кучка оставя зад себе си пай персонално пространство, в което странични хора не могат да си пъхат носа. И от това на мъжете още повече им се желае да обхванат там.

Независимост: не показвай на мъжа, че те интересува. Никога не му звъни с въпроси от рода: “Реших да те чуя по какъв начин си… ” или “Къде изчезна? ”, даже в случай че той те е молил да му се обаждаш. Истинските кучки нямат потребност да припомнят на мъжете за себе си. Те са сигурни, че тях не могат да ги не помнят.

Самооценка: същинската кучка си знае цената и приема мъжките похвали с достолепие и без непотребна суетност. И в никакъв случай не опровергава комплиментите по собствен адрес.

Самостоятелност: същинските кучки са независими и не разрешават на мъжете да въздействат на метода на живот и пристрастията им. Не си избират червило и прическа съгласно рекомендациите на колегата си.

Хумор: кучката има прелестно възприятие за комизъм, по тази причина й стига мозъкът да приема без
нещастия леко язвителните приказки на ухажорите си.

източник: blitz.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР