Писна ли ви от шефове на главата? Отървете се от

...
Писна ли ви от шефове на главата? Отървете се от
Коментари Харесай

Не искаш шеф на главата? Стани си сам шеф с REFAN!

Писна ли ви от шефове на главата? Отървете се от тях и работете за себе си! С франчайз модела, който предлага REFAN, това е напълно действителна и постижима опция – с нея освен ще развиете личен бизнес, само че и бързо ще си възвърнете първичната инвестиция. Можете да купите преференциално внушителен бутик на REFAN, да го поддържате на ниска цена и да имате висока възвращаемост на вложените средства, предлагайки разпознаваеми артикули на международно качество.
Идеята е с деятелност и с 6000 лева начален капитал да се започва сполучливо и работещо дружество. Бизнес пакетът на REFAN включва:

Парфюмерия
● 90 типа наливна парфюмерия REFAN с най-актуалните аромати; ● 90 есенции за по-наситен аромат; ● 43 типа първокласни парфюми REFAN INTENSE; ● НАД 20 типа първокласни парфюми REFAN GOLD и REFAN GOLD INTENSE; ● 11 типа безалкохолни парфюмни масла във формата на рол-он; ● 10 типа парфюмни спрейове за тяло

Сапуни
● 36 типа ръчно направени глицеринови сапуни с натурални съставки и етерични масла;
● 14 типа първокласни сапуни с натурални съставки; ● 29 типа пилинг сапун -гъби

Свещи
● 38 типа ръчно направени аромотерапевтични, парфюмни, соеви и декоративни свещи

Козметика
● 215 типа козметични артикули с новаторски формули и натурални съставки: Бутер кремове за тяло; Захарни ексфолианти; Шампоани и душ гелове; Продукти за лице, ръце, крайници, коса, масажни масла за тяло, Козметични комплекти
Соли: 9 типа соли за вана с минерали
Парфюми за дома - 23 типа
Аксесоари - 34 типа: флакони, торбички, тестерни ленти, пликове за сапуни

Като комплимент към всеки, закупил бизнес пакета, от REFAN особено прибавят:

● Стилно съоръжение с фирмена визия; ● 90 Стъкленици с патентован дизайн; ● Тестери на козметични и парфюмерийни продукти; ● Индивидуален план – дизайн; ● Брандировка;
● Рекламни материали: постери, винили, вестници и други; ● Транспорт до вашия обект

Можете да се доверите на REFAN, тъй като от компанията познават терзанията и рисковете, които поема всеки малък бизнесмен - самата тя стартира преди повече от 25 години с един дребен магазин за наливна парфюмерия. Днес компанията разполага с над 400 бутика в 30 страни на 5 континента с помощта на новаторските и гъвкави форми на бизнес, които предлага. Франчайз моделът на REFAN е отличен с голям брой награди, измежду които:

-
Специална премия на FORBES за развиване на фамилния бизнес - 2013 година,
- Специална премия на FORBES за качество – 2014 година
- Специална премия на FORBES за проспериращ и резистентен бизнес - 2015 година
-
Първа премия в категория " Най-добър български франчайз в Европа " - 2014 година
Интересът от партньорството с REFAN е съвместен: посредством веригата от бутици компанията усилва пазарното си наличие, а вие ще оферирате маркова парфюмерия и козметика и ще се радвате на преимуществата от продажбите на разпознаваеми артикули с потвърдено качество.
За това приказват достиженията на козметичния бранд - Златен документ в класацията „ Любима марка на българския консуматор - 2017” за най-вече потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите „ Козметика “ и „ Българска марка “.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР