Писна ли им на хората, попита водещият на Студио Хъ

...
Писна ли им на хората, попита водещият на Студио Хъ
Коментари Харесай

Емил Йотовски: Очертава се година на референдуми, но това е добре

Писна ли им на хората, попита водещият на " Студио Хъ " Станислав Балабанов госта си в студиото - публициста Емил Йотовски: 

" Има бърз отговор и той е " да ". Не е точната дума " писнало ", само че хората са към този момент обезверени. На човек му писва, когато доста дълго се повтаря едно и също нещо, само че то не е директно подвластно към него, само че когато си пострадал от цялата работа, като се изключи че ти е писнало, ти си изплашен, обезпокоен, угрижен за бъдещето си. Хората не са просто изнервени същества, на които им е писнало.  

Очертава се година на референдуми. Тече в този момент и за еврото, само че това са хубави неща, дай Боже да съумеят всичките тези референдуми, тъй като един ръководещ хайлайф - занимателна дума, когато не може да свърши никаква работа, е добре някой да почне да прави някаква работа, в тази ситуация с референдуми. Това е превъзходен метод за изземване на властта от народа, или когато някой не се оправя, или когато по контитуция е направено.

Както във Франция си вземат решение въпроса с референдуми. Смисълът на референдума е стоманен. Достатъчно е много малко хора да се подпишат, с цел да се пусне процедурата по един референдум, до момента в който тук е направено по един извънредно непосилен метод. Много по-лесно човек или партия би спечелила избори, в сравнение с да успее да прокара референдум. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР