Писмо с 6 искания за социални мерки в бюджета за

...
Писмо с 6 искания за социални мерки в бюджета за
Коментари Харесай

6 искания за социални мерки в държавния бюджет отправи АБВ

Писмо с 6 претенции за обществени ограничения в бюджета за 2021 година изпращат на ръководещите през днешния ден от АБВ. Това са ограничения, с цел да я има България в 2021 година, изясни зам.-председателят на партията Любомира Ганчева, която дефинира ръководството на Борисов като най-голямато злополучие, което се е случвало на страната.
Въвеждане на необлагаем най-малко в размер на минималната работна заплата и диференциран Данък добавена стойност, само че не " по борисовски ", а както се прави в западните страни, преизчисление на пенсиите, безвъзмездни ясли и безвъзмездни детски градини, гладко нарастване на оптималния застрахователен приход и безвъзмездни медикаменти за всички деца на възраст над 7 години, включват настояванията на АБВ.
Това са работещи ограничения, с тях желаеме да внесем малко нормалност, изясни Ганчева.
По думите й  бюджетът, както е създаден, обслужва хората от властта и в него е прокарана " най-голямата разграничителна линия която държавното управление на Борисов съумя да реализира - те против всички нас ".
 Представители на АБВ поздравиха посланика на Русия във връзка рождения му ден Представители на АБВ поздравиха посланика на Русия във връзка рождения му ден
Председателят на Политическа партия АБВ и представители на управлението на партията поздравиха Н. Пр. Анатолий Макаров, дипломат на Руската федерация...
Нереалистични са прогнозите, залегнали в бюджета, безапелационна е тя и засяга предстоящото понижение на Брутният вътрешен продукт от 3% и " бодряшки " заложеното нарастване на приходите в хазната, които са от облагането на потреблението и данъчната система, която " ощетява хората за сметка на богоизбраните - тези, които са във властта ". 
Държавният дълг единствено за 2 години ще се усили с 50%, възрази на плановете на властта още Ганчева. " Всъщност най-голямото злополучие, което се е случвало на България в актуалната история са двете години ръководство на Борисов и всеки, който си затваря очите е все едно даси затвориш очите пред идващия трен ", разяснява тя.
" Ако желаеме България да я има, молим нашите 6 ограничения да бъдат взети поради, бюджетът да бъде модифициран и от януари 2021 година България да се върне в нормалността, най-малко във връзка с финансовата политика ", добави Ганчева.
Автор: Ива Иванова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР