Писмо, което Тупак Шакур пише в затвора до Мадона с

...
Писмо, което Тупак Шакур пише в затвора до Мадона с
Коментари Харесай

Тупак скъсал с Мадона, защото е бяла, писмото с обяснението му отива на търг

Писмо, което Тупак Шакур написа в пандиза до Мадона с аргументите да се разделят, ще бъде изложено на търг в уеб страницата Gotta Have Rock and Roll, съобщи организация Юнайтед прес интеренешънъл.

Причините се оказват на расова основа.

„ Ако те видят с черен мъж, няма да навреди на кариерата ти - даже ще те показа в очите на другите като по-отворена и вълнуваща ", написа рапърът и прибавя, че за него обаче връзката им значи „ да отчайвам половината от хората, които са ме създали подобен какъвто съм ".

„ Никога не съм желал да те нараня ", добавя той. Писмото е с дата 15 януари 1995 година, 4:30 часа, и е от времето, когато Тупак излежава присъда за полово принуждение.

В него още изпълнителят се извинява на Мадона, моли я да останат другари и ѝ насочва няколко злокобни послания.

„ Предлагам ти другарството си още един път, по-силно и целеустремено. Ако към момента имаш интерес, бих желал в допълнение да го обсъдим, само че някои от нещата не търпят отсрочване. Принуден съм да ти кажа... при положение, че нещо ми се случи.

Моля те, бъди деликатна, Мадона. Не всеки е толкоз почтен, колкото наподобява. Има и такива, чиито сърца кървят от злоба и завист. Те няма да се поколебаят да те наранят! ", написа той.

Тупак Шакур умря на 13 септември 1996 година, откакто бе убит в Лас Вегас.

Търгът ще бъде от 19 до 28 юли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР