Писмо, изпратено от американски войник в Германия до майка му

...
Писмо, изпратено от американски войник в Германия до майка му
Коментари Харесай

Писмо на войник от Втората световна война бе доставено в САЩ 76 г. по-късно

Писмо, изпратено от американски боец в Германия до майка му в Масачузетс, бе доставено 76 години откакто е подадено, заяви Асошиейтед прес.

Серж. Джон Гонсалвес, който по това време бил на 22 г,. писал на майка си в Уобърн през декември 1945 година, след края на Втората международна война, заяви локален ефирен канал.

Писмото било намерено недоставено повече от 75 години по-късно в разпределителен склад на американските пощи в Питсбърг.

Гонсалвес е умрял през 2015 година, майка му също е мъртвец от дълго време. От пощенската работа обаче разкрили адреса на вдовицата на Гонсалвес, с която боецът се срещнал пет години откакто написал въпросното писмо до майка си.

Заедно със забавената преписка, чиновниците на пощите също изпратили писмо до вдовицата на Гонсалвес Анджелина, в което споделят, че " доставянето на това писмо е извънредно значимо " .

Семейство Гонсалвес се свързали със чиновниците в склада и благодарили, откакто получили пратката.

" Представете си! 76 години! ", сподели Анджелина Гонсалвес, която била разчувствана да види ръкописа на починалия си брачен партньор и посланието до майка му.

Анджелина Гонсалвес, която е на 89 години, сподели, че поради писмото за коледните и новогодишните празници тази година " той като че ли се върнал " при нея.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР