Писмо до на изпрати адвокатът от Пловдив Станислав Станев. Това

...
Писмо до на изпрати адвокатът от Пловдив Станислав Станев. Това
Коментари Харесай

Наш адвокат написа писмо до посолството на САЩ: Победата на държавния глава, който възприема Крим като руска територия, стана възможна благодарение на хора, които се ползват с доверието ви

Писмо до на изпрати юристът от Пловдив Станислав Станев. Това разкри самият той в профила си във Facebook. В писмото юристът се обръща към на Съединени американски щати, като декларира, че успеха на президента, който възприема Крим като съветска територия, е станала допустима с помощта на хора, които се употребяват с доверието им.

Ето и цялото на юрист Станев:
свързани новини94552преди 10 часа
На вниманието на Посолство на в Република България,

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Прочетохме в профила Ви във Facebook, че изразявате угриженост от обстоятелството, че президентът на Република България е направил изказване, че полуостров Крим е съветски. В тази връзка апелирам да имате поради следното: Ние, голяма част от българските жители, които имаме демократична ценностна система показваме не просто угриженост от този факт, ние имаме и съжаления и терзания. Тези съжаления от една страна са свързани с това, че нашият държавен глава съобщи обществена позиция, която е несъвместима с интернационалното право, с позицията на Европейския съюз и с НАТО, от които ние сме част.

От друга страна, ние съчувстваме на Украйна, която е наша близка страна, в която живеят наши сънародници, която също като нас претърпя ужасите на комунизма и която беше принудена да изтърпи една зле маскирана военна експанзия, лишила част от нейната територия и коствала живота на доста нейни жители. Същевременно тези хора, част от които съм аз, изпитваме и терзания на какви стъпки и дейности е способна администрация, която има такава геополитическа, цивилизационна, а и житейска философия.

Ние, българските жители към този момент изпитахме част от тази философия по време на подготовката на изборите. Служебното държавно управление, назначено от същия този държавен глава и съответно вътрешният министър, персонално утвърден от президента, в продължение на няколко месеца искрено се подиграваше с правата на индивида, с духа и буквата на законите. В рамките на неговите дейности бяха погазени редица интернационалните и национални правила за правата на индивида и всичко това – в името на триумфа на съответни политически обединения и персони.

В тази връзка показваме и угриженост, че организациите, които се занимават с права на индивида, които ви осведомят по тези въпроси и надлежно получават финансиране и от парите на американските данъкоплатци, си замълчаха по този мотив. Което значи, че за са значими не правата на индивида като цяло, а политическите операции, които са под маската на правата на индивида. В този ред на мисли, забавно ми дали в идващите отчети за правата на индивида в България, отново ще ползвате същите свенливи източници на информация.

Най-голямото ни терзание обаче идва от другаде. Победата на президента, който възприема Крим като съветска територия, стана допустима главно с помощта на хора, които се употребяват с доверието на на Съединени американски щати. Става въпрос за хора, които драговолно аплайват и получават финансиране, идващо от налозите на американския народ и употребяват тези средства, с цел да реализират цели, които са в твърдо несъгласие с философията на истината и свободата, които са основата на Конституцията на Съединени американски щати. През последните месеци бенефициенти на фондация " Америка за България " използваха цялото си време, с цел да разпространяват операции, да основават неверно усещане и да объркат българския народ. И всичко това в интерес на избора на съответен човек за държавен глава, който пък съобщи, че Крим е съветски.

Уважаеми дами и господа,

Аз и една немалка част от моя народ помним репресията на комунизма, помним фантазиите за свободата и се радвахме, когато тя с мудни крачки стартира да навлиза в нашия живот. В тези моменти ние сме се възхищавали на правилата на истина, права и правдивост, които са устоите на американското общество. Дори разчитахме на вас, да се освободим от руското въздействие и житейска философия, които тровеха и тровят всекидневието ни. Поради това с голяма болежка установяваме, че тези, които разрушават всичко, за което се борихме и за което мечтаехме, го вършат с финансовата поддръжка на Съединени американски щати.

Оставаме с вярата, че неуместната обстановка, в която попадна България не е част от външната политика на Съединени американски щати, а е независима самодейност на хора, които подведоха и подвеждат както българското общество, по този начин и вас. Искрено се надявам, че нашите сътрудници в ще осъзнаят, че хората, на които са разчитали до момента, обичат да приказват за човешки права, когато получават финансиране. Но когато им се постанова да работят и приказват от сърце, се борят за успеха на лъжата, операцията.

С почитание, само че и със страдание:

Адв. Станислав Станев доктор по интернационално право и интернационалните връзки без задължения към и с политически партии
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР