Писма с настояване за иницииране на референдум за , който

...
Писма с настояване за иницииране на референдум за , който
Коментари Харесай

Манолова настоява за референдум за промените в Конституцията

Писма с гледище за иницииране на референдум за, който да се организира дружно с предварителни парламентарни избори посредством машинно гласоподаване внесе водачът на гражданската платформа " Изправи се.БГ " в президентството и в Министерския съвет, заяви БНР.
" Този парламент няма никакво морално право да разисква, предлага и внася парламентарен план за промени в конституцията. Това би трябвало да направи последващо нормално национално заседание, жителите да кажат да или не на всяко едно от предложенията за промени в Конституцията, а не Борисов да се пробва да отсрочи политическата си гибел с принизяване и на Великото национално заседание като институт и посредством персонална приложимост на новата българска конституция ", съобщи Манолова в предаването " 12+4 ". 
 Манолова: Докато хората стачкуват, властта стремително раздава пари, плажове и парцели на мафията Манолова: Докато хората стачкуват, властта стремително раздава пари, плажове и парцели на мафията
През есента се чака стопански срив и хората ще излязат на улиците и по тази причина, че са банкрутирали. Докато хората стачкуват, властта уда...
По-рано министър председателят Бойко Борисов разгласи, че през днешния ден партията му ще подава в Народното събрание на страната. 
Това се случва в 40-ия ден на. 
Според Манолова днешната поръчка на премиера е " безочливо и безсрамно държание на един обречен на смърт от боязън министър председател ". 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР