Пищният модел Ашли Греъм не се крие от света и

...
Пищният модел Ашли Греъм не се крие от света и
Коментари Харесай

Пищната Ашли Греъм отново се пусна гола

Пищният модел Ашли Греъм не се крие от света и не страда от комплекси, поради което се снабди със международна популярност още преди години. Plus size моделът обича да демонстрира тялото си напълно осъзнавайки, че огромна част от човечеството страда от комплекси поради несъвършенствата си. За модела това не е редно.

Преди ден Греъм разгласява изцяло разголено селфи, снимано в банята на дома ѝ. Текстът към него гласи само " голо огромно момиче ".

Публикация, споделена от (@ashleygraham) на Окт 18, 2020 в 7:38 PDT

Ашли стана майка преди тъкмо девет месеца. Тя е на мнение, че хората би трябвало да се демонстрират такива, каквито са. Всякакви филтри и ретуш трансформират истината за самите нас. " Искам хората да ме видят такава, каквато съм, тъй като всеки носи личната си история, " споделя моделът.

След голото селфи, тя показа остаряла фотография от родилното поделение, където преди девет месеца тя и брачният партньор ѝ Джъстин Ървин се снабдиха със сина си Айзък. На фотоса тя е заобиколена от брачна половинка си, както и от екипа, направил раждането, като им благодари за отношението и грижите.

Публикация, споделена от (@ashleygraham) на Окт 18, 2020 в 1:45 PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР