Пищната доскоро дъщеря на Глория не спира да качва снимки

...
Пищната доскоро дъщеря на Глория не спира да качва снимки
Коментари Харесай

Ето с каква диета отслабна Симона Загорова

Пищната до неотдавна щерка на Глория не стопира да качва фотоси от фитнеса и други местоположения, на които демонстрира новата си фигура и това провокира вълна от мнения.

Някои настояват, че преди Симона е била доста по-сладка и красива, а в този момент не наподобява на себе си.

Както знаем, майка ѝ Глория е известна със строгите си режими и диети и не беше доста щастлива от няколкото непотребни кг на щерка си. Затова в този момент тя гордо се похвали в телевизионно изявление, че Симона най-сетне е почнала да я слуша за здравословни режими и това ѝ е помогнало за супер формата, в която е.

Глория издаде, че Симона отслабнала фрапантно с режима на доктор Емилова. Известното гладолечение се организира за най-малко 3, 5 или 10 дни, като при него са разрешени единствено чайове, плодове и мед. Започва се с чай, след два часа се яде един тип плод и след два часа още веднъж се пие чай.

Така се редуват до момента в който не започнеш и завършиш на чай – не по-късно от 20:00 ч. вечерта. Освен това филтриране, Симона спазвала и известния фастинг, когато не била на диетата на Емилова. Тя не приемала храна 18 часа, като през останалото време се хранела единствено с леки салати и месо, писа vbox 7.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР