Пищна тридневна сватба с всички й екстри си спретнаха роми,

...
Пищна тридневна сватба с всички й екстри си спретнаха роми,
Коментари Харесай

Напук на мерките: Цигани вдигнаха невиждана тридневна сватба, замерят се с банкноти на пищни софри ВИДЕО

Пищна тридневна женитба с всички й екстри си спретнаха роми, оповестява. Празненствата вървят по този начин, все едно нищо не се е случило, а светът не е международна пандемия, а Европа под локдаун.

От живи включвания на участници в забавата се виждат десетки участници в сватбата – някои поканени, други просто зяпачи, само че едно е несъмнено – хората на празненството са безброй по улиците във въпросното обитаемо място.

Купонът е почнал още през вчерашния ден с кючеци в домашна конюнктура, а през днешния ден очевидно е била кулминационната точка. На улицата пред къщите и блоковете са разпънати няколко огромни маси, а на тях се лее алкохол, до тях булката върти кючеци пред погледа на множеството, а по време на първия танц родственик на младоженците ги обстрелва с банкноти. С други думи всяка една заповед на здравния министър се вижда, че е погазена.

Припомняме, че няколко дни в Столипиново имаше редица празненства. Първо оживен ваучър с кючеци, фанфари и 5 музикални колони се състоя на ул. "Острец ", а ден по-късно дейностите бяха на улица „ Елба” където се празнуваше раждането на бебе.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР