Пишейки в Instagram, Суифт каза: Не мога да повярвам, че

...
Пишейки в Instagram, Суифт каза: Не мога да повярвам, че
Коментари Харесай

Тейлър Суифт си тръгна съсипана от смъртта на фен преди шоуто на Eras Tour в Бразилия

Пишейки в Instagram, Суифт сподели: „ Не мога да допускам, че пиша тези думи, само че с разрушено сърце споделям, че ние изгубих почитател по-рано довечера преди моето шоу.

" Дори не мога да ви опиша какъв брой съм унищожен от това.

" Има доста малко информация, която имам, с изключение на обстоятелството че беше толкоз необикновено красива и прекомерно млада. “

Суифт добави, че няма да приказва за случая на сцената в Рио де Жанейро, тъй като е „ смазана от тъга “.

Тя приключи: „ Сега желая да кажа, че усещам тази загуба надълбоко и разрушеното ми сърце е пред нейното семейство и другари. Това е последното нещо, което в миналото съм мислила, че ще се случи, когато взехме решение да създадем това турне в Бразилия. “

Бразилия: Гангстери подпалиха минимум 35 рейса, откакто незаконният необут „ човек от войната “ беше погубен от полицията

Няма публична информация към гибелта на почитател.

Прочетете повече:
Тейлър Суифт е първата изпълнителка, достигнала крайъгълен камък на Spotify
Пълен лист с номинации за Грами

Местните медии оповестяват за температури на бразилския стадион доближи до 60C в един миг, добавяйки, че Суифт сложи на пауза шоуто си и изиска вода да бъде раздадена на посетителите на концерта по време на сета.

В едно видео тя се вижда да споделя: „ Тук има хора, които се нуждаят от вода, може би 30, 35, 40 фута обратно.

„ Така че който и да е виновен да им даде това, просто се уверете, че това се случва. Мога ли да получа сигнал, че знаете къде са те? "

Христос Изкупителят приветства Тейлър Суифт

Суифт е планувано да изнесе концерт в Рио още веднъж в събота и неделя вечерта, преди да се реалокира в Сао Паоло идващия уикенд.

По-рано тази седмица певицата на Shake It Off добави още две дати към лондонския си стадий на Уембли идващия август, които бяха разпродадени съвсем незабавно.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР