Пише ви една разочарована от мъжете и себе си жена.

...
Пише ви една разочарована от мъжете и себе си жена.
Коментари Харесай

Една разочарована жена: Проклех го, aз излъгах нея, а той – и двете ни

Пише ви една разочарована от мъжете и себе си жена. Признавам, аз съм от тези кучки, които положителните хора ненавиждат и оплюват. Ще ви опиша своята история с едничката вяра, че най-малко малко ще ми олекне. Моята най-хубава другарка Мария има най-прекрасния мъж на света. Никола е хубав, интелигентен, необикновено обаятелен, постоянно ухилен и ужасно прелъстителен. Дали това, или внезапно се появи някаква химия сред нас, само че преди две години аз просто си изгубих мозъка по него. И тъй като от време на време се случваше той да идва вкъщи самичък (Мария, благата, в никакъв случай не се е съмнявала в мен!), един прелестен ден той ме погали по косата и след момент се оказах в обятията му. А незабавно по-късно двамата бяхме сплели жадните си тела в леглото и се любехме като младежи. Разведена съм от 15 години и сек*ът за мен беше като Дядо Коледа – идваше най-вече един път в годината, а от време на време даже пропускаше да „ влезе “ в къщата ми.

Както и да е, с Никола започнахме връзка – луда, буйна и загадка. Бяхме толкоз щури, че един път се заключихме в банята, до момента в който Мария готвеше вечеря, и успяхме да стигнем до края за минути. А когато тя ни попита къде сме изчезнали, той с най-невинната усмивка я излъга, че ми е показвал по какъв начин да си смъквам музика от интернет. И тя му повярва. А най-хубаво ни беше, когато приятелката ми заминаваше в провинцията при болната си майка. Тогава Никола оставаше при мен през цялата нощ и маратонът в леглото продължаваше до сутринта. Бях сигурна, че ориста е трябвало не с приятелката ми, а с мен да събере този мъж. Толкова мощно се привличахме и единствено като ме погледнеше, изгарях от пристрастеност. Връзката ни продължи повече от година. И тогава се случи нещо извънредно. Никола се разболя тежко – загуби предпочитание за се*с, даже не можеше да се възбуди. Каквото и да правех, оставаше безучастен. Отиде на доктор и той му споделил, че най-вероятно е от дългогодишната работа с химикали. От 10 години любовникът ми беше началник на химическата лаборатория, в която е почнал още след завършването на университета. Докторът му даде някакви медикаменти, обаче те по този начин и не помогнаха. И когато Мария ми се оплака, че брачният партньор към този момент не може да прави се*с, нямаше друга жена с изключение на мен, която по този начин да я схваща и да й съчувства. Престорих се, че желая да й оказа помощ и потеглих с нея по врачки и билкари, само че нищо не можа да помогне.

С Никола останахме другари. Той продължаваше да се отбива вкъщи и самичък, без приятелката ми. Пиехме по чаша бира, говорехме си, но ми даваше да схвана, че тематиката за сек*а е болна и даже не желаеше да го допирам. Призна ми, че това ужасно го измъчвало. Аз също страдах – и за него, и за себе си. Загубих нещо, което таман се беше върнало в живота ми. Обаче обичах Никола и не можех да помисля да го заместя с различен. Един ден Мария влетя вкъщи извънредно смутена, с подпухнали от рев очи. И през сълзи стартира да ми споделя, че хванала Никола с държанка в личната им спалня. Била млада мацка, негова колежка. Приятелката ми се върнала по-рано от командировка и от вратата чула по какъв начин двамата пъшкат и крещят от наслаждение. Стояла пред вратата и не можела да повярва на ушите си – мъжът й, който сякаш изгубил потентността си, се представял като същински спортист в леглото. Разбрала, че е била грубо мамена. Прегърнах я и заревах с нея, сякаш от състрадание. Милата, тя не знаеше, че излъгани бяхме и двете. Мръсникът, очевидно беше изгубил интерес към нас, откакто си е хванал по-млада държанка и е решил да се оправдае, че не му става. Проклех го нека в действителност да му се случи! А за себе си извадих поука – не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи. Понякога се чудя дали да не помоля Мария за амнистия, обаче ме стопира мисълта, че ще я нараня още повече. Пък и сигурно ще я изгубя като другарка.
Изтчоник: Измамената измамница, Лична драма

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР