Пиша този пост, за да изкажа ОГРОМНИ благодарности на всички

...
Пиша този пост, за да изкажа ОГРОМНИ благодарности на всички
Коментари Харесай

Велико Минков: Благодаря на Иванка Пеева за грижите за сина ми

Пиша този пост, с цел да изкажа ОГРОМНИ благодарности на всички другари, познати и непознати, които ми писаха на персонално и показаха поддръжка в мненията през последните изпълнени с потрес и тъга за мен дни, около убийството на моя другар и приятел по бащина орис Пейо Пеев. Бог да го елементарни! Това написа във Facebook профила си Велико Минков, който твърди, че е татко на детето на Габриела, умъртвила дружно си майка си Пейо Пеев.

" В същото време тези дни се трансфораха и във въртележка от боязън, че синът ми е в ръцете на убийци - които, за жалост, са личните му майка и баба, след това наслада, че е изведен от жилището на тези свръхопасни хора, нерешителност къде е в действителност и кой се грижи за него и най-после глътка успокоение, че се оказа в много по-сигурни ръце, в сравнение с тези на личната му майка, Габриела. ", споделя още Минков.

" Иванка Пеева, благодаря ти безпределно за грижите, които полагаш сега за моя непълнолетен наследник! "

" Все отново, няма по какъв начин да не отбележа, че ще съм в действителност спокоен, когато за него се грижи биологичния му татко.

Благодаря ви отново за изразената поддръжка и помощта, която обилно предложихте! Благодаря ви и за доверието, което изразихте за морала в моите дейности във виелицата на протичащата се безумна и необяснима гнусота!

Надявам се час по-скоро да спечелва и справедливостта посредством съда, а моят наследник да ми бъде поверен, като давам обещание да дам всичко от себе си да израсне с по-големия си брат в живота си и да гледаме дружно безчет пъти Царя Лъв, напомняйки си, че горе от звездите ни гледа един баща лъв... "



Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР