Пиша това във връзка с последните ужасни събития. Видимо е,

...
Пиша това във връзка с последните ужасни събития. Видимо е,
Коментари Харесай

Кой и защо иска ядрена война и унищожение на земното население? Холивуд отговаря на въпросите!

Пиша това по отношение на последните ужасни събития. Видимо е, че на нашата прелестна земя има хора (дали са тъкмо хора никой не може да бъде сигурен), които желаят непременно нуклеарна война. Тоест - желаят заличаване на човешката популация и на цивилизацията ни в този и тип. Това към този момент мъчно може да се скрие. Военните спорове по света от дълго време можеха да са приключили с мирни договаряния, само че има сили, които не желаят мир, а желаят всеобща, библейска погибел. Искат да загинат милиарди. Само изцяло тъп или изцяло зомбиран човек не може да види това.

Доскоро се лимитираха с приказки за понижаване на популацията, възродиха Малтусианството в цялостния му искра, сякаш поради пренаселването на земята и заплахата от климатична злополука. Напоследък това не е доста настоящо. Визията за тотално заличаване на голямата част от земното население набира скорост.

Много международни нотабили не веднъж са заявявали, че в този и тип нашата планетата не може да продължи да съществува. Оттам идват глобалистките хрумвания за рестарт на цивилизацията, за огромно нулиране и т.н. 

Холивуд, обаче, със силата на киното, ни дава доста точни отговори на въпросите кой и за какво желае това. 

Навярно доста са гледали кино лентата (а който е пропуснал - наложително да го изгледа) “Не поглеждай нагоре ” (Don`t look up) от 2021 год. Режисьор е Адам Маккейн.Участват Леонардо Ди Каприо, Мерил Стрийп, Дженифър Лорънс и доста други. 

В тази, кой знае за какво наречена “черна ” комедия, комета се доближава към земята и я заплашва с тотално заличаване. Двама учени дълго и настойчиво се опитваха да убедят президентката на Съединени американски щати (в ролята - Мерил Стрийп) за голямата заплаха, обаче не се случваше нищо. В завършек на краищата кометата приближи земята. Изстреляните против нея нуклеарни ракети се повредиха при старта. Видимо зад това стоеше софтуерният милиардер Питър Ишъруел - архетипичен облик на днешния давоски хайлайф. Той сякаш пусна свои ракети да унищожат кометата, само че те също не съумяха - както се разбра, напълно преднамерено. Ишъруел просто искаше заличаване на човешката популация и на цивилизацията. Кометата удари земята със силата на стотици нуклеарни бомби и човечеството почина. Ишъруел и други 5000 олигарси отлетяха в космоса на авансово квалифициран галактически транспортен съд. След 22 000 години корабът кацна на планета, изумително напомняща парадайса, Едем. Обаче първото нещо, което се случи в този нов и издирван милиардерски парадайс, беше, че локални зверове, сходни на динозаври, убиха президентката…

И подобен сюжет не беше показан единствено в “Don`t look up ”. С разнообразни нюанси, сходни са “Elysium ” (2013 - реж. Нийл Бломкамп), “2012 ” (2009 - реж.Роланд Емерих) и доста много други. 

Едно от най-директните и злокобни послания ни насочва кино лентата на режисьора Робърт Куба “Сингуларност ” (Singularity) от 2017 год. Джон Кюсак е в ролята на Елиас ван Дорн –милиардер, приел върху себе си „ тежестта “ да реши проблемите на планетата. Ван Дорн основава неестествен свръхинтелект, наименуван Кронос. Само секунди след включването си Кронос стартира заличаване на цялото човечество. Разбира се, милиардерът преди този момент е слял съзнанието си с Кронос и му е даунлоуднал думите си: човешките същества са недоброкачествен израстък върху лицето на земята и би трябвало да бъдат изцяло унищожени!

Холивуд надали инцидентно ни демонстрира такива визии за бъдещето. И там има хора, които виждат защо иде тирада. И, да, и там на никой не му се умира. 

Разказвам за тези филми, тъй като те доста тъкмо демонстрират какви проекти имат световните милиардери. Те желаят да изчистят безусловно и преносно нечистата земя от милиардите ненужни индивиди. Подготвят (или към този момент са подготвили) способи да се спасят от пъкъла, който ще настъпи на земята - я с кораби в космоса, за което от дълго време приказват Илън Мъск,Джеф Безос и други като тях, или пък в бункери надълбоко подземен, способни да ги запазят дълги години. А след това желаят да живеят в собствен си парадайс, в собствен Едем - екологично чист и доста рядко обитаем. На тях милиарди хора не им трябват. Не желаят да разделят благосъстоянията си с други. И без това роботи с изкуствен интелект към този момент могат да правят всичко, от което те се нуждаят. 

За наше голямо страдание, дребна България е безусловно самостоятелна в днешните времена, т.е. - безусловно нищо не зависи от нея.

Остава единствено да се молим на Бог да ни избави и да вразуми побърканите световни господари! 

Източник:

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед348038Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед96262Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед19067Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед14762Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед25832Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед348038Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед165728Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129647Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед127792Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативе
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР