Писателят Калин Терзийски, който от доста време се изявява като

...
Писателят Калин Терзийски, който от доста време се изявява като
Коментари Харесай

Калин Терзийски изпадна във финансов колапс: Дава картините си на безценица

Писателят Калин Терзийски, който от много време се изявява като художник, се оплака, че продава картините си на безценица и даже ги подарява. Психиатърът очевидно го е закъсал крепко с финансите, щом и книгите, и картините не могат да му обезпечат удовлетворителен живот.

След жалбата на писателя, мнозина позволиха, че ексцентрикът е изпаднал в тези особени положения, наречени духовни депресии.

Други заподозряха, че отново е станал " другар " с чашката, макар че бе оповестил, че не пие от известно време. Не е ясно какво се случва с писателя и толкоз ли е закъсал, че разпродава творчеството си на смешни цени. Или няма купувачи, които да се интересуват от сътвореното от него, написа " Флагман ".

" На мен към този момент нищо не ми би трябвало, нямам потребност от нищо. Изгубен съм, обезверен съм. С парите, в случай че някой реши да купи някоя моя картина, ще си купя самун, за това ще ми стигнат ", стресна с думите си мрежата Калин Терзийски.

Терзийски не изясни нищо повече, нито разясни на какво се дължи душевното му положение. Мнозина заподозряха, че може да е изпаднал и в по този начин наречената " креативна дупка ", с цел да концентрира вниманието върху себе си и с цел да си четка егото. Той стигна до такава степен, че даже погреба дългогодишната си другарка, колежката си Ивана Генова, която бе до него, спасяваше го доста пъти и изтърпя всичките му гаври. Тя обаче разумно отхвърли да дава пояснения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР