Писателят и светск хроникьор Любомир Милчев-Денди, срещу когото бе извършен

...
Писателят и светск хроникьор Любомир Милчев-Денди, срещу когото бе извършен
Коментари Харесай

Дарете кръв за Денди, зоват негови близки

Писателят и светск хроникьор Любомир Милчев-Денди, против който бе осъществен опит за съзнателно ликвидиране, е в тежко положение в столичната УМБАЛ " Света Анна " и се нуждае от кръводарители, заяви актрисата Касиел Ноа Ашер в профила си в обществените мрежи.

Вчера от Софийската градска прокуратура оповестиха, че в интервала от към 14 часа на 17 февруари до към 1.50 ч. в апартамент на улица " Св. Иван Рилски " в София е осъществен опит за убийството на Милчев. Сигналът е бил подаден от различен човек, откакто Денди е бил открит в безпомощно положение в жилището. Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства, разпитани са очевидци. Извършват се и оперативно-издирвателни мероприятия. Предстои назначението и на експертизи.

Светският хроникьор е превозен в Университетската болница " Света Анна ", а искащите да дарят кръв могат да го създадат на следващия ден в Националния център по трансфузионна хематология, като оповестят имената на Любомир Милчев, а по-късно занесат бележката в лечебното заведение.

" За в този момент ни остава единствено да се молим Денди да има шанс! Който желае да подари кръв / има потребност / може да го направи още на следващия ден в Национален Кръводарителски център на името на Любомир Илиев Милчев. От там дават записка, която носите в Окръжна болница св. Анна! А от понеделник можете да кръводарите и в самата Окръжна. Но аз ще ида на следващия ден - тъй като нещата са незабавни ", прикани Касиел Ноа Ашер.

 

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР