Писателят и панелист в На кафе Георги Блажев стана баща

...
Писателят и панелист в На кафе Георги Блажев стана баща
Коментари Харесай

Георги Блажев стана баща за втори път

Писателят и панелист в " На кафе " Георги Блажев стана татко за повторно. Неговата половинка Ива Папазова го подари с щерка, която кръстиха София. Той разкри, че участвал на раждането, само че е бил зад заслон.

Блажев разгласява фотография с Ива и дребната София и написа покъртителен пост по случай раждането на щерка си, в който не пропусна да благодари на половинката си за смелостта и силата.

" София Блажева, избавям четиристаен апартамент с панорама към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И тъй като се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това - зодия Везни си. Ива Папазова, ти си доста по-смела, мощна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, разглезвам и заслужавам ", споделя писателят. 

ТВ водещата Гала подари първия подарък за бебето - вестници от датата на раждането, както и сребърна лъжичка, която може да се гравира с името й. 
                             

Георги и Ива споделиха, че ще стават родители през юни тази година. Тогава двамата качиха фрагменти от екскурзия в Дисниленд в Париж, на които виждаме по какъв начин е прегърнал наедрялото коремче на приятелката си. На лицето на Ива е грейнала необятна усмивка до момента в който той я целува. 

" Още повече за обичане "  – написа тогава Блажев към сантименталните фрагменти, които разкриха щастието на двойката. 

Блажев има наследник на име Боян от първия си брак.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР