Писателят Христо Стоянов обяви, че вече е член на ГЕРБ.

...
Писателят Христо Стоянов обяви, че вече е член на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Наш известен писател стана член на ГЕРБ

 Писателят Христо Стоянов разгласи, че към този момент е член на ГЕРБ. В собствен пост във фейсбук изясни за какво е взел това решение.

От няколко часа съм член на ГЕРБ... Единственият метод да се промени човек е единствено в случай че мине през устрема да промени света. Няма да позволи да ми бъде внушаван боязън. Ясно разбирам какво ме чака. Но треморът на ръцете ми е унаследен, не е от боязън. Осъзнавам, че ще бъда употребен за клоака. Но в такива случаи си припомням Новозеландската легенда за сътворението на индивида.

" И когато Бог сътворил от глина човешка дрънкулка се отдалечил от нея да утоли жаждата си. През това време минал край фигурката дяволът и като я видял я оплюл цялата. Когато се върнал Бог при нея и я видял такава олигавена и слузеста, бръкнал по този начин, както се бърка в ръкавица и я обърнал. От тогава индивидът от вътрешната страна е замърсен, разглезен и слузест, а навън е чист "... Колкото и да се пробвате да ме омърсите няма да съумеете, тъй като аз зная по какъв начин да сътворя от себе си човек. И имам право на илюзии. А илюзиите никой не може да изцапа.

Нали си спомняте " Покаяние "... " И какъв е този път, в случай че не води към Храма?... ". Нямам нищо срещу тези, които имат други, разнообразни от моите хрумвания. Бих могъл да приказвам с тях. Всички хрумвания са пътища към Храма. Намерете своите пътища - в края на всякога има по една България. Краят на всички пътища приключва с Храм. Плюейки по тези хлъзгави от лиги пътища единствено способствате някой да си строши краката и да не стигне до Храма. А Вие не желаете това, нали...
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР