Писателят Георги Блажев е станал баща за втори път. Годеницата

...
Писателят Георги Блажев е станал баща за втори път. Годеницата
Коментари Харесай

Георги Блажев стана татко за втори път, вижте първата СНИМКА на бебето

Писателят Георги Блажев е станал татко за повторно. Годеницата му Ива Папазова е родила момиченце. Това заяви самият той в профила си в обществената мрежа Instagram.

" Освобождавам четиристаен апартамент с панорама към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. И тъй като се раждаш в свят, в който хората се вълнуват от това – зодия Везни си.

Ива Папазова, ти си доста по-смела, мощна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, разглезвам и заслужавам.

Нямам сълзи, хлипове, нищо. Минавам през OMV и си закупувам нещо с 3000 калории. Благодаря ви за цялата обич и паника в днешния ден. Помогнахте ми да не припадна ", написа писателят и водещ в " На кафе " Георги Блажев.

Георги показа две умилителни фотоси от родилното. На една от фотосите той театралничи с Ива, а на другата виждаме бебето, чието лице е прикрито с емотикон сърце.

Той разкри и името на бебето - София Блажева.



По-рано през днешния ден щастливите родители се включиха онлайн в ефира на " На кафе ", а Ива Папазова разкри, че взела хапчета за стимулиране на раждане, тъй като София не бързала да излиза. Водещата на телевизионното предаване пък сподели, че в случай че бебето се роди преди 19:20 през днешния ден, то то ще бъде зодия Везни, в случай че е по-късно - то тогава е Скорпион.

Ще напомним, че Георги и Ива споделиха, че ще стават родители през юни тази година. Тогава двамата качиха фрагменти от екскурзия в Дисниленд в Париж, на които виждаме по какъв начин е прегърнал наедрялото коремче на приятелката си. На лицето на Ива е грейнала необятна усмивка, до момента в който той я целува. 

" Още повече за обичане ", написа тогава Блажев към сантименталните фрагменти, които разкриха щастието на двойката.

Блажев към този момент е обзавел стаята на втората си рожба. Писателят има 3-годишен наследник на име Боян от някогашната си брачна половинка. 



Екипът на GlasNews.bg желае на фамилията здраве и доста щастливи мигове!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР