Писателят е прекарал голяма част от дипломатическия си живот, работейки

...
Писателят е прекарал голяма част от дипломатическия си живот, работейки
Коментари Харесай

В орнитологията на ястреб-гълъб на китайската политика, помислете за дронго

Писателят е прекарал огромна част от дипломатическия си живот, работейки в и в Китай. Той е асоцииран помощник на Съвета по геостратегия, Руси и Мерикс. с цел да ни разпознава като гневно анти- или рабски про-Китай. Грубостта от време на време се излива в орнитологична нелепост. Наричат ​​ме „ сдържан ястреб “. Но ястребите са родени да убиват - те не убиват " умерено ".

По-скоро се считам за дронго. Не глупак, както в австралийската засегнатост, а птицата, известна с това, че храбро пази гнездата и дребните си. По същия метод ние, жителите на демокрациите, имаме правото да пазиме нашето бъдеще, полезности, общество и икономическо благоденствие против „ прикрито, наложително и корумпиращо държание “, както някогашният австралийски министър председател Малкълм Търнбул разказа намесата на китайската комунистическа партия. Търнбул е почетен президент на всички дронго.

Да бъдеш дронго не би трябвало да се бърка с това да си антикитайски. Аз съм срещу ККП. Такива са и доста китайци. Трудно е да не бъде, като се и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР