Писателят Джордж Р.Р. Мартин каза, че може да издаде не

...
Писателят Джордж Р.Р. Мартин каза, че може да издаде не
Коментари Харесай

Авторът на Игра на тронове обеща на феновете си две нови книги

Писателят Джордж Р.Р. Мартин сподели, че може да издаде не една, а две нови книги в края на 2018 година или началото на 2019 година, като подхрани очакванията на почитателите на " Игра на тронове ", които чакат идната част на епичната сага от 2011 година, съобщи Ройтерс.
 
И звездите от " Игра на тронове " се борят с погрешни клюки и злословия

Романите от епоса " Песен за огън и лед " бяха претворени в хитовия феодален фентъзи сериал " Игра на тронове " на HBO. Авторът работи по книгата " Ветровете на зимата " - шеста от поредицата, която продължава историята на " Танц с дракони " от 2011 година
 
" Все още работя по нея, предстоят ми месеци, преди да я завърша. Колко? Това е добър въпрос. Все още имам положителни и неприятни дни и това е всичко, което бих желал да кажа ", написа Джордж Р.Р. Мартин в блога си.
 
Завръщането на Game of Thrones: Суперлативи и мъничко рецензия (ВИДЕО)

Той също по този начин работи и върху първия том от романа " Огън и кръв ", който ще опише цялостната история на династията Таргариен. Писателят добави, че материалът е толкоз доста, че не може да го събере в една книга.
 
" Трудно ми е да кажа дали първо ще излезе първият том на " Огън и кръв " или " Ветровете на зимата ", само че мисля, че ще имате книга за Вестерос от мен през 2018 година и кой знае, може би ще бъдат две ", написа още той.

Ще разпознаете ли обичаните облици от Game of Thrones отвън сериала? (СНИМКИ)
 
Събитията от седмия сезон на сериала, който излезе този месец, към този момент надвишиха рамките на сюжетите от оповестените до момента книги на Джордж Р.Р. Мартин. Авторът назова появилите се в последно време изказвания, че даже не е почнал " Ветровете на зимата ", както и че към този момент я е приключил и я задържа, " еднообразно погрешни и глупави ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР