Писателят Дж. Р. Морингър, помогнал на принц Хари да създаде

...
Писателят Дж. Р. Морингър, помогнал на принц Хари да създаде
Коментари Харесай

Писателят зад мемоарите на Хари разказва какво е да се караш с принца и да бъдеш глезен от Меган

Писателят Дж. Р. Морингър , оказал помощ на принц Хари да сътвори автобиографията си „ Резервен “, споделя какво е да работиш с херцога на Съсекс в продължение на две години .

В есе за списание създателят разказва околните си връзки с кралската персона, като подчертава върху разногласието, която е можел да постави завършек на професионалните им връзки, и разкрива какво е да живееш краткотрайно с Хари и брачната половинка му Меган в калифорнийския дом на двойката.

 Дж Р Морингър Getty

Морингър си спомня видео диалог с Хари късно вечер, когато с него са пред дилема поради фрагмент от книгата . В него принцът споделя за грубо военно образование, което симулира прекарването да бъдеш похитен и малтретиран от терористи . Той е обичай, каран да гладува, без дрехи, а в един миг мнимите похитители употребяват обиди, една от които е „ гнусно одумване “ на починалата му майка , принцеса Даяна.

Хари упорства тази част от книгата да приключи с негова остроумна имитация, с която дава отговор на похитителя. Морингър обаче не се съгласява.

„ Въпреки че това не беше първият път, когато Хари и аз спорехме, чувството беше друго “, споделя писателят.

„ Имаше го възприятието, че се втурваме към някакъв повратен раздор, частично тъй като Хари към този момент не споделяше нищо. Той просто се взираше в камерата. Накрая издиша и умерено изясни, че през целия му живот хората са омаловажавали интелектуалните му качества и тази проницателна просветеност потвърждава, че даже откакто е бил ритан, удрян и лишен от сън и храна, той е запазил мозъка си. “

В последна сметка Морингър убеждава кралската персона да изключи остроумието от фрагмента , като твърди, че излишно лишава от наративната мощ на историята. Хари отстъпва, след което се майтапи с писателя: „ Наистина ми е прелестно да те накарам да се разгръщаш по този начин “.

Въпреки инцидентните публицистични различия с Хари, Морингър признава, че усещането му от принца е позитивно.

„ Пичът просто ми хареса. Веднага го нарекох пич; това го накара да се смее “, сподели той. „ Намерих историята му, както я очерта в необятни линии, за близка и вбесяваща. Начинът, по който се отнасяха към него, както непознати, по този начин и близки, беше странен. “

Авторът прибавя, че двамата са се сближили в споделената си тъга по майките си . Майката на Морингър е умряла неотдавна, когато той и Хари се срещат за първи път.

„ Чудех се дали ще имаме някаква химия. Имахме и съгласно мен имаше изненадваща причина. Принцеса Даяна беше умряла двадесет и три години преди първия ни диалог, майка ми Дороти Мьорингер бе умряла преди малко, а скръбта и при двама ни се усещаше еднообразно свежа “, написа той.

Пишейки книгата, Морингър остава при Хари и Меган в дома на двойката в Монтесито на няколко пъти – един път съпроводен от брачната половинка и децата си, и два пъти самичък.

Тогава създателят е настанен в къщата за посетители на двойката, където Меган и Арчи са го посещавали по време на следобедните си разходки. „ Меган, знаейки, че ми липсва фамилията ми, постоянно носеше подноси с храна и сладкиши “ , прибавя той. По думите на Морингер херцогинята на Съсекс е подарявала играчки на децата му.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР