Писателката Елън Джийн Каръл от модното списание Elle обвини американския

...
Писателката Елън Джийн Каръл от модното списание Elle обвини американския
Коментари Харесай

Ново обвинение за сексуално насилие по адрес на Тръмп

Писателката Елън Джийн Каръл от стилното списание Elle упрекна американския президент Доналд Тръмп в полово нахлуване, заяви Агенция Франс Прес съгласно БГНЕС.
Тръмп реагира с изказване, в което се споделя, че в никакъв случай не е срещал обвинителката и че тя " търси внимание ".
Според Каръл изнасилването е станало през 1995 година, когато Тръмп е бил прочут бизнесмен на недвижими парцели, а тя е била известна писателка и водеща на телевизионно шоу.
Информацията е фрагмент от последната книга на Карол и е оповестен в петък от списание " Ню Йорк ". Това прави авторката най-малко 16-ата жена, която е упреквала Тръмп в в нежелани полови похождения, преди да стане президент.
75-годишният Каръл споделя, че се е сблъскала с Тръмп в универсалния магазин " Бергдорф Гудман " в Манхатън, до момента в който двамата са пазарували. Тя твърди, че в в началото Тръмп я е помолил за съвет за закупуване на долни дрехи за неназована жена. След това била нападната от Тръмп в съблекалнята на магазина.
Карол в никакъв случай не отишла в полицията, тъй като се страхувала от последствията заради известността и връзките на бизнесмена Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР