Писателка от Плевен е увековечила борбата за спасяването на дома

...
Писателка от Плевен е увековечила борбата за спасяването на дома
Коментари Харесай

Писателка от Плевен написа книжка за котарака Гого

Писателка от Плевен е увековечила битката за спасяването на дома на котарака Гого в брошура.

Любимецът на няколко служителки живее от известно време в пловдивската библиотека, само че шефът искаше да го изгони след недоволство от читатели.

Вече са събрани над 9000 подписа в негова отбрана, желае се обаче отстраняването на шефа

В рамките на няколко дни пловдивчани сърбаха над 9000 подписа в отбрана на животното, а читателите в библиотеката се усилиха неведнъж.

Снимка: bTV

„ След репортажите по малкия екран за котарака Гого взех решение да напиша книга за него “, изяснява Петя Трендафилова от Плевен.

Снимка: bTV

Тя разяснява, че е мощно впечатлена от казаното за него в медиите. „ В книгата са събрани всички изявленията с читатели, като и със служителките на библиотеката. Със сигурност книгата ще съставлява интерес за всички “, счита Петя Трендафилова. 

Снимка: bTV

Тя към този момент е изпратила няколко бройки от книгата си до служителките от библиотеката Диана Блъскова, Марина Кодрянова и Добринка Ставрева, които опазиха котарака. 

Той ще бъде обгрижван от избрани чиновници, с цел да се подсигурява неговият ветеринарномедицински статус

„ Първата книга беше отдадена на изгонването на Гого от библиотеката и самодейностите в негова отбрана. Следващата книга, която приготвям да изпратя до библиотеката е за щастливата развръзка с котарака “, изяснява още авторката.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР