писаха двойка на служебното правителство в борбата с корупцията.

...
 писаха двойка на служебното правителство в борбата с корупцията.
Коментари Харесай

ПП писаха двойка на служебния кабинет в борбата с корупцията


" " писаха двойка на служебното държавно управление в битката с корупцията. Това стана ясно от думите на народния представител от " " в декларация от името на група по отношение на ББР.  Той дефинира декларацията си като " декларация на отвращение и на неразбиране ".

" От банка за развиване на дребния и междинен бизнес - ББР е на път още веднъж да се трансформира в банка за развиване на другарски компании на властта. Служебното държавно управление отстранява единственият професионално определен ръб на тази институция с транспарантен конкурс, който стартира действително пречистване на порочните практики от предишното ", сподели Лорер.

Той обърна внимание, че в края на септември банката е излязла на облага от 38 млн. лева и това се случва за пръв път от доста години.

" Служебният министър реши да й написа слаб 2. В същия миг към този момент някогашното управление оповести, че същият този министър, е отказал да спомага за изясняване събитията към известните проблематични заеми в тази банка. Оказва се, че двойката има различен смисъл. Това е слаб 2 за бъдещето на дребния и междинен бизнес и битката с корупцията от това служебно държавно управление ", сподели Лорер. 

Той посочи, че " " е спряла безконтролното разпределяне на големи заеми с неразбираеми обезпечения в интерес на клиенти с политически тил. " Установихме, че осем компании са получили близо 1 милиарда от държавната банка, най-малко 200 млн. лева няма да се върнат ", добави Лорер. 

Според него прокуратурата комфортно бави следствието за сигнала във връзка с един от тези заеми на стойност от 150 млн. лева за компанията на " лицето, известно като Вълка ". 

" В същото време четем в пресата, че същият човек, който е подписвал в банката част от тези заеми, които в този момент няма да се върнат, някой го е предложил да се върне в ръководството на банката ", сподели той. 

" Изглежда юмрукът, вдигнат за битка със превзетата страна предходната година, се обръща и стартира да натиска самите хора, които в действителност заработиха в тази идея ", добави Лорер.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР