Пироман, който е уличен, че е извършил два палежа -

...
Пироман, който е уличен, че е извършил два палежа -
Коментари Харесай

Задържаха пироман с психични проблеми

Пироман, който е махленски, че е направил два палежа - на лек автомобил и на сграда, е бил арестуван от служителите на реда от Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Септември и Областната полицейска дирекция в Пазарджик. По данни на органите на реда 32-годишният мъж от село Виноградец е с психологични проблеми, удостовери представителят на ОДМВР - Пазарджик Мирослав Стоянов.

Крими историята почнала да се разплита, откакто в четвъртък към 01.20 ч. бил получен сигнал за разпален паркиран лек автомобил „ Лексус “ и опит за палеж на едноетажна сграда. Возилото и постройката се намирали в септемврийското село Виноградец. Незабавно към мястото била ориентирана дежурната промяна огнеборци от противопожарния сектор в Септември и чиновници на локалното полицейско ръководство, които дружно с проверяващ служител на реда направили подробен оглед на място.

В хода на следствието се открило, че и в двата случая се касае за умишлени палежи. Към сътрудниците си от локалното полицейско ръководство се включили и чиновници от бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ при ОДМВР - Пазарджик. В резултат на взаимната си активност не след дълго те открили, че създателят на похищенията е 32-годишен гражданин на същото село. По данни на органите на реда той бил с психологични проблеми. У него са открити и конфискувани предмети и движимости, които са доказателство, че той стои зад осъществените закононарушения. Мъжът е арестуван за период от 24 часа в РУ-Септември.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР