Пирогов е със стабилно финансово състояние. Това увери по НОВА

...
Пирогов е със стабилно финансово състояние. Това увери по НОВА
Коментари Харесай

Пирогов няма финансови проблеми, увери директорът ѝ

„ Пирогов ” е със устойчиво финансово положение. Това увери по Народоосвободителна въстаническа армия шефът на болничното заведение Валентин Димитров. Той добави, че не се тормози от бъдещи инспекции.

„ Най-важното сега е това, че лечебното заведение, с помощта на напъните на целия екип, една година след започване на моята работа, се връща към естествения темп. Лекарите стартират да практикуват своите специалности, а не да бъдем болница, която се бори с пандемията.Излязохме от тъмната дупка – COVID-19.  Имаме още доста какво да създадем ”, добави Димитров.

Между 20 000 и 30 000 души на месец минават през здравното заведение. От тях близо 4000 биват приети в болница, добави шефът на болничното заведение.

Той разяснява и какво е положението на най-тежко потърпевшия при мелето в столичния квартал „ Люлин ”.

„ Тежък случай, контузия от ПТП, при която имаме газене на низък крак – подберица, и  щедро кървене. Направена е интервенция. Полагат се всички старания да бъде избавен кракът. Пациентът се нуждае от кръвопреливане. Който желае, може да подари. Кръвната му група е А позитивна ”, изясни Димитров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР