Пирогов е институция, лекарите на болницата са ангели. Има две

...
Пирогов е институция, лекарите на болницата са ангели. Има две
Коментари Харесай

Пирогов завежда колективен иск срещу министър Хинков, шефът на болницата поиска проверка от Прокуратурата

" Пирогов " е институция, лекарите на болничното заведение са ангели. Има две неща, на които желая да обърна внимание. Първото е, че всяка интервенция на " Пирогов "  в политически и различен тип битки не е задоволително, тъй като тук се лекуват от най-бедния до най-богатия, от най-малката политическа партия до най-голямата. " Пирогов "  няма политическа принадлежност, няма оцветка. " Пирогов " е същински образец за плурализъм. Това съобщи на брифинг шефът на болничното заведение доктор Валентин Димитров, който здравният министър изиска да смени.

По думите му, има две рискове клед всички разтърсвания, които се случват. " Едната е клеветата, че " Пирогов "  фалира и е пред банкрут – сътрудниците да бъдат обезпокоени, че няма да могат да си вземат заплатите и че тези разтърсвания и този банкрут ще бъде опасност за техните фамилии. Това са 2574 души. Инсинуациите, че " Пирогов " ще банкрутира са неприемливи и политически незрели. Втората заплаха е, че създавайки се това напрежение, хората са обезпокоени дали, като дойдат тук, ще получат съответна здравна помощ ", изясни доктор Димитров.

За времето, за което аз съм отпред на болничното заведение, сдружението е на облага, съобщи Димитров. Той припомни, че е застъпил на работа като изпълнителен шеф на 27 юни 2022 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР