Пирин се изправя срещу Арда в последната среща от 21-вия

...
Пирин се изправя срещу Арда в последната среща от 21-вия
Коментари Харесай

Хубчев: В Левски ми казаха, че няма да разчитат на мен и аз поех по нов път

Пирин се изправя против Арда в последната среща от 21-вия кръг на родната Първа лига. " Орлетата " се намират на 11-о място в класирането, а Арда на 9-о, като разликата сред двата тима е едвам три точки. " Мач Телеграф " се свърза с играча на благоевградчани Христофор Хубчев, който показа страстите и упованията си от идната среща.

" Надявам се да успеем да победим. Честно казано, мисля, че това ще е по-тежък мач от този с Локомотив София през предходната седмица. Силно се надявам да покажем добра игра и да зарадваме нашите последователи. За нас всеки конфликт е за оцеляване, тъй като ни трябват точки и победи. Пирин не се намира на място, което му приляга, и би трябвало да се вдигнем и да подобрим това. Арда е първокласен тим и резервира огромна част от играчите си, а притегли и нови, само че ние ги разучихме и треньорите ни обясниха с какво би трябвало да внимаваме. Трябва те да се преценяват с нашата игра, не ние с тяхната. При нас напрежение няма. "
 Пирин и Арда затварят 21-ия кръг в efbet Лига
Пирин и Арда затварят 21-ия кръг в efbet Лига

Мачът на стадион " Христо Ботев " е от 17:30 часа

" Те изиграха един мач повече от нас, само че не мисля, че това ще се отрази по някакъв метод. Загубиха двете си срещи от началото на годината и напрежението е по-скоро при тях, а не при нас. За Пирин всеки един мач до края на годината е с огромен залог. След успеха против Локомотив Сф настроението в съблекалнята е положително. Имахме леки проблеми с контузени играчи, само че в последна сметка всичко към този момент е наред и чакаме мача. В съблекалнята несъмнено сме доста твърди характери, само че това оказва помощ и на терена. Не е имало спорове сред нас, тъй като постоянно сме се разбирали и сме ги разрешавали още в зародиш ", показа той и разкри каква е била повода за раздялата му с Левски.

" Много хора ме попитаха. Просто откакто Станимир Стоилов пое тима, ми споделиха, че няма да разчитат на мен. Аз си потеглих и поех по нов път. Левски играе добре и се вижда, че върви в вярната посока. Сега съм съсредоточен единствено върху Пирин и задачата, която сме си сложили, а точно да спасим тима от изпадане ", приключи Хубчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР