Пирин Разлог започна силно сезона в Суперлигата и една от

...
Пирин Разлог започна силно сезона в Суперлигата и една от
Коментари Харесай

Ради Попов - Разкъсан между криминологията и волейбола

Пирин Разлог стартира мощно сезона в Суперлигата и една от аргументите за това е играта на посрещача Радослав Попов. Преди 4 години той отпътува за Съединени американски щати, с цел да учи криминология в университета Джордж Мейсън. Пораснал и помъдрял, той се завръща в България в търсене на професионално развиване. Съдбата обаче го оставя във волейбола. Свикнал един път с живота в Америка, прибирането назад в Разлог кара Попов да преживее нов културен потрес. С помощта на близки и съотборници обаче процесът минава много по-леко.

„ Може да се каже, да, към този момент повторно карам подобен културен. Преди 4 години трябваше да го изкарам веднъж, в този момент назад. Много по-лесно ми беше в този момент, несъмнено, тъй като тук са роднините, приятелите, играчите от Пирин, които познавам. Макар че отново имаше моменти, които трябваше по-така да минат “, споделя Попов.

Въпреки сериозната компетентност, която лишава много от времето му, Ради не стопира да играе волейбол е измежду най-хубавите играчи на Джордж Мейсън. Организацията на колежанския спорт в Америка му разрешава да продължи с обичаната игра.

„ Също доста добре. Единственият минус беше, че би трябвало да ставам доста рано за фитнес. Изобщо не трябваше да се тормозя за нищо. Имах си наставник, който от самото начало е с мен – правеше програмата ми – заран фитнес след това ми споделя по кое време имам лекции.  Много елементарно става всичко. Тренира се два пъти и следобедът и вечерта са лекциите. Имал съм лекции от 7:30 до 10 вечерта. Което не е доста добре за възобновяване от позиция на волейбола.  Но всичко е направено съвършено, с цел да можеш да си почиваш “, изяснява Ради.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР