Пирин приема Витоша в реванш за оставане в Първа лига.

...
Пирин приема Витоша в реванш за оставане в Първа лига.
Коментари Харесай

Последен шанс за Витоша да остане в елита

Пирин приема Витоша в реванш за оставане в Първа лига. Победителят от двойката ще изиграе още един бараж за мястото си в елита, а след първия мач преди няколко дни " орлетата " са любимец. Те победиха с 1:0 като посетител абсолютния новобранец в Първа лига този сезон.

Днес " тигрите " на Костадин Ангелов нямат различен вид с изключение на победа, в случай че желаят да не се сбогуват с елитния си статут. Неприятната вест за гостите е, че те досега в никакъв случай не са побеждавали " орлетата ". В 5-те мача посред им, благоевградчани имат 3 триумфа, а 2 дуела приключват наедно.

Освен това столичани са единственият тим, който не съумя да стигне до победа като посетител. В 17 изиграни мача на непознат терен, Витоша стигна единствено до 4 равенства и 13 загуби.

Днешната среща може да има значимо значение за бъдещето на няколко футболисти на Пирин. Става въпрос за играчите с изтичащи контракти. Ако отборът изпадне от Първа лига, те надали ще решат да преподпишат и ще потърсят шанса си другаде. Същото важи и за треньора Милен Радуканов, чийто договор също е до лятото.

Началото на срещата е от 17,30 часа в Благоевград.

Вероятни сформира:

Пирин: Костов, Чапов, Сандев, Начев, Попев, Хендерсън, Стефанов, Паланков, Траянов, Рения, Кирилов

Витоша: Георгиев, Цанков, Ангелов, Мутафчийски, Гочев, Старокин, Котев, Стоянов, Пеев, Христов, Долапчиев

 Пирин победи Витоша с 1:0 като посетител
Пирин направи решителна крачка към спасението

" Орлетата " надделяха Витоша с 1:0 като посетители
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР