Пирин поднесе голямата изненада на 19-ия кръг на efbet Лига.

...
Пирин поднесе голямата изненада на 19-ия кръг на efbet Лига.
Коментари Харесай

Пирин направи хегемона на пихтия в Разград!

Пирин сервира огромната изненада на 19-ия кръг на efbet Лига. " Орлетата " победиха Лудогорец с 5:3 на " Хювефарма сцена " в Разград.

Точни за благоевградчани бяха Хубчев, Брахими на два пъти, Бенгюзов, а Вердон си вкара автогол като по-късно означи попадение за разградчани. Шампионите за малко помечтаха в края на мача откакто понижиха до 3:4 след попадения на Десподов от дузпа и Каули.
 Снимка 557203
Източник:

След днешната загуба, Лудогорец води на върха с 42 точки, вторият ЦСКА е с мач по-малко и 6 точки пасив. Двата тима се изправят един против различен на 20 декември в София. Пирин пък е на предпоследното място с 16 точки.
 Лудогорец - Пирин, същински голов трилър в Разград онлайн
Лудогорец - Пирин, същински голов трилър в Разград

Вижте избраниците на двамата старши-треньори

Срещата стартира с напън на домакините. В 15-ата минута обаче гостите удариха. Брахими напредна отдясно, Пинас мазета уверено в корнер. Антон Карачанаков извърши, а Христофор Хубчев се извиси и засече с глава и стреля. Топката първо се удари в гредата, само че след това влезе подло в мрежата на Кахлина, който не съумя въобще да реагира за 0:1.
 Снимка 557204
Източник:

В 38-ата минута Станоев откри вляво Брахими, който се размина с топката, само че за сметка на това Вердон го направи и си вкара безразсъден автогол за 0:2.

До края на полувремето първенците не съумяха да отговорят на предизвикването, само че при започване на втората част задачата им стана още по-трудна. В 48-ата минута Карачанаков напредна по левия фланг и откри Брахими, който непокрит овладя и стреля с десния крайник от към 10 метра, с цел да шокира изцяло домакините за 0:3.
 Снимка 557201
Източник:

В 71-ата минута, Преслав Йорданов изведе Мохамед Брахими, който напредна и вкара топката в мрежата, в началото попадението не бе зачетено поради несъщестуваща засада, която бе покрита с най-малко 1,5 метра от Теризев. След намесата на ВАР, попадението бе зачетено - 0:4. Шест минути по-късно, Ротариу подаде на Оливие Вердон, който насочи топката от отдалеченост, Хенгелман не съумя да се намеси и позволи попадение за 1:4.
 Снимка 557200
Източник:

В 87-ата минута, Дяков фаулира Чибота и съдията Ел Хатиб не се поколеба да уточни бялата точка, а Десподов беше прецизен. В 90-ата минута домакините за доста малко върнаха интригата откакто Ротариу центрира, Вердон смъкна, а Каули означи за 3:4.

Карачанаков се регистрира с невероятна акция, напредна и откри в наказателното поле Тасев, който асистира на Бенгюзов, който постави точка на разногласието в мача за 3:5.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР