Пирин победи Локомотив (София) с 2:1 в последния двубой от

...
Пирин победи Локомотив (София) с 2:1 в последния двубой от
Коментари Харесай

Пирин отказа Локо в първия си мач за годината

Пирин победи Локомотив (София) с 2:1 в последния дуел от кръга в efbet Лига. Сблъсъкът беше значим за двата отбора, които се намират в долната част на таблицата.

Срещата стартира чудесно за домакините, които поведоха още в седмата минута. Христофор Хубчев засече центриране на Карачанаков от корнер на близката греда и откри резултата.

Неприятната вест за " орлетата " беше обвързвана с насилствената промяна на Николай Бодуров през второто полувреме. Предстои да се разбере какъв брой сериозна е травмата.

ТОПСПОРТ наблюдава мача онлайн:
 Пирин - Локомотив (София), Октавио върна интригата онлайн
Пирин - Локомотив (София), Октавио върна интригата

И двата отбора се намират в долната част на таблицата

В 14-ата Симеон Славчев проби отлично отдясно. Опитният футболист отстрани няколко бранителя и си настройки топката на левия крайник, а шутът му профуча на сантиметри от вратата.

В 20-ата Пинсон не затрудни Янко Георгиев с шут от отдалеченост. Три по-късно Крачунов полуи на дъгата, само че вместо да насочи изстрел потегли да финтира и се препъна в топката.

След половин час игра Станоев не заплаши Любенов с удара си от далечна отдалеченост. Малко преди почивката Манолев беше най-съобразителен след безредие в противниковото наказателно поле, само че ударът му по земя бе неакуратен.

В 55-ата минута Спас Георгиев преодоля Любенов и от дребен ъгъл означи прекрасен гол, който беше анулиран поради засада.

Десет по-късно Пирин въпреки всичко удвои. И това попадения падна след осъществяване на ъглов удар на близката греда, където Дюлгеров продължи за Петър Занев, който с глава матира Любенов за 2:0.

Отговорът на Локо беше бърз. ​Октавио си създаде самичък гола, откакто проби към средата и шутира ловко в горния ляв ъгъл.

В 77-ата минута Костов насочи снаряд към вратата на гостите, само че топката се отби в лявата греда и излезе в навън.

Така Пирин изпревари днешния си противник и към този момент е на 11-о място, до момента в който Локо е 12-и. Двата отбора имат по 19 точки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР