Пирин не успя да картотекира беларусина с руски паспорт Владимир

...
Пирин не успя да картотекира беларусина с руски паспорт Владимир
Коментари Харесай

Пирин не успя да картотекира нов нападател за гостуването на Славия

Пирин не съумя да картотекира беларусина с съветски паспорт Владимир Медвед за старта на пролетния полусезон. Така нападателят, който вкара в спаринга с ЦСКА, отпада от сметките на треньора Христо Янев.

Напрежението в състава на " орлетата " е огромно освен поради дребното точки и задаващата се яростна битка за избавление. Клубът е обзет и от финансова рецесия. Шефовете признаха за закъснение на заплатата, само че отхвърлиха информацията за протестна подготвеност на играчите.

Опциите за избор на титулярен състав не са доста, откакто през зимата бе посочена вратата на най-опитните играчи в състава, а бранителят Петър Занев постави завършек на кариерата си и получи управителен пост.

На вратата на " орлетата " ще бъде Янко Георгиев, а изненадата може да пристигна като стартирането на Андрей Йорданов като ляв бек. Нападението ще бъде водено от тарана Преслав Йорданов, а зад него ще бъде преотстъпеният от ЦСКА Мартин Смоленски. По фланговете ще нападат новото попълнение Борис Тютюков и Иван Тасев.
 Славия посреща Пирин (Благоевград) в efbet Лига онлайн
Славия желае да продължи положителната си серия против Пирин

" Белите " се целят в Топ 3 на шампионата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР