Пирин изпраща клубния си автобус за превозването на бежанци от

...
Пирин изпраща клубния си автобус за превозването на бежанци от
Коментари Харесай

Пирин дава автобуса си за украинци

Пирин изпраща клубния си рейс за превозването на бежанци от войната в Украйна към България. Клубното возило ще бъде употребявано и за доставянето на филантропична помощ на потърпевшите от военните дейности там. " Орлетата " към този момент са уведомили управляващите за желанията си. Инициативата е на притежателя на тима Пол (Павел) Белогур, който е безапелационен, че всеки би трябвало да оказва помощ.
" Абсолютно наясно съм какъв брой тежка е обстановката в Украйна, защото в страната живеят и работят мои чиновници от IT бранша, обслужващи и медийната група, на която съм притежател - " Vermont News & Media ". От разказите им разбирам, че на много места хората към този момент имат незабавна потребност от храна, вода и медикаменти. Страхът е обзел всички, насилието е на всички места. Призовавам държавното управление на Съединени американски щати да отстрани визовия режим за бежанци от Украйна, с цел да се помогне действително на хората. Положението е извънредно тежко и се надявам, че всички ще се обединим против тази експанзия, против войната и страданието на хората ", съобщи Белогур.
" Пирин приканва всички футболни клубове да последват нашия образец и да изпратят своите клубни рейсове за превозването на бежанци от войната в Украйна и за доставката на филантропична помощ в страната ", допълват " орлетата ".
Американецът с белоруски генезис Пол Белогур стана притежател на Пирин през 2019 година Още идната година отборът се завърна в елита, след което направи огромна селекция с някогашни футболисти от Пиринския край.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР