Пирин и Славия не се победиха в последния мач от

...
Пирин и Славия не се победиха в последния мач от
Коментари Харесай

Пирин и Славия не си вкараха

Пирин и Славия не се победиха в последния мач от 23-ия кръг на efbet Лига, откакто дуелът им на стадион " Христо Ботев " приключи 0:0. Домакините играха малко над половин час с човек по-малко поради червен картон на Светослав Дяков.
В началните минути Пирин стартира с домашен напън, само че без да затрудни стража на Славия. В 5-ата минута Красимир Станоев центрира към наказателното поле, само че топката мина около вратата на Светослав Вуцов. В 9-ата минута Тони Тасев опитва мощен изстрел от отдалеченост, само че прати топката над вратата.
В 17-ата минута Емил Виячки се намеси решаващо, спирайки офанзива на Пирин. В 21-ата минута Тони Тасев стреля от директен свободен удар, топката се удари в Красимир Станоев и се отби в гредата. Две минути по-късно Георгиев с една ръка мазета топката след изстрел на Радослав Кирилов.
В 26-ата минута Светослав Вуцов направи ужасно избавяне с крайник при удар на Красимир Станоев. В 29-ата минута Георгиев пък мазета удар на Мартин Петков, топката стигна до Борислав Цонев, който падна в наказателното поле. Реферът Красен Георгиев, в началото свири дузпа, само че при намесата на ВАР се видя, че Цонев е бил в състояние на засада.
В 39-ата минута топката се удари в страничния дирек, след което стигна до Станислав Костов, а той я прати във вратата на Вуцов. Нападателят на " орлетата " обаче бе в засада, която бе доказана след дълго гледане с ВАР.
Гостите от София започнаха по-активно втората част, само че не съумяха да стигнат до рискови обстановки пред вратата на Георгиев. В 60-ата минута Светослав Вуцов не се затрудни с удар на Иван Тасев.
В 67-ата минута Светослав Дяков получи втори жълт картон и бе изпъден от игра. Момчетата на Златомир Загорчич се настаниха в половината на Пирин след изгонването на Дяков. В 80-ата минута Борислав Цонев извърши прекрасен директен свободен удар, само че Янко Георгиев реагира добре и улови топката.
След равенството " орлетата " към този момент имат 24 т. и заемат 11-о място. Най-старият столичен клуб е пети с 33 т. като измести Левски.
В идващия кръг Пирин гостува на Ботев Вр, а Славия посреща Черно море.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР