Пирин и Локомотив Пловдив не успяха да се победят, завършвайки

...
Пирин и Локомотив Пловдив не успяха да се победят, завършвайки
Коментари Харесай

Локо удари на камък срещу Пирин

Пирин и Локомотив Пловдив не съумяха да се победят, завършвайки при резултат 0:0 в мач от 16-ия кръг на efbet Лига.

Мачът не изобилстваше от шансове за гол, само че пък благоевградчани трябваше да създадат цели три насилствени смени след травми на Преслав Йорданов, Янко Георгиев и Петър Занев.

В дебютните 20 минути на мача до забавни положения пред двете порти не може да се каже, че се стигна. Едва в 21-а минута Луан Силва стреля неопределено с глава след осъществяване на ъглов удар.

Минута по-късно Бодуров остана непокрит след корнер за Пирин, само че централният защитник не съумя да нацели очертанията на вратата.

До 30-а минута Христо Янев трябваше да направи две насилствени промени, откакто Преслав Йорданов и Янко Георгиев се контузиха и бяха сменени надлежно от Стаси Костов и Максим Ковальов.

Минута преди края на полувреме благоевградчани съумяха да основат най-хубавият късмет в мача.

След извеждащ пас към Станислав Костов, стрелецът излезе единствено против Динко Хоркаш и насочи удар, който обаче мина около вратата на Локомотив.

В дебютните минути на втората част още веднъж липсваха заплахите, като феновете на стадион „ Христо Ботев “ към момента чакаха и първия прецизен удар.

В 60-а минута най-сетне видяхме подобен, след като Джовани опитва мерника си от директен свободен удар, само че Максим Ковальов се оправи и мазета в корнер.

Натискът на гостите се засилваше и стражът на Пирин отново трябваше да се намесва в 66-а минута. Резервата Василев получи топката в наказателното поле и стреля по земя, само че Ковальов мазета още веднъж.

В 78-а минута пристигна ново състояние за „ орлетата “.

Бодуров беше оставен без настойчивост след ъглов удар, само че ударът му беше избавен от Динко Хоркаш.

В 84-а минута Петър Занев си удари неприятно главата в земята, което принуди колата за спешна помощ да влиза на терена, откакто бранителят явно получи комоцио.

Източник: Гонг.бг
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР