Пирин (Гоце Делчев) и Септември (Симитли) завършиха 1:1 в контролна

...
Пирин (Гоце Делчев) и Септември (Симитли) завършиха 1:1 в контролна
Коментари Харесай

Пирин и Септември не се победиха в контролна среща

Пирин (Гоце Делчев) и Септември (Симитли) приключиха 1:1 в контролна среща, която беше първа това лято за домакините. Двата тима, до неотдавна в професионалния футбол, направиха забавен мач с много динамичност и положения. Те ще бъдат през новия сезон част от Югозападната Трета лига.

Първото попадение в мача беше дело на Крум Николов от Септември (Симитли). До гола се стигна след отлично извършена офанзива през левия фланг посредством асистенция на Михайлов. 7-8 минути по-късно септемврийци позволиха групова неточност в отбрана, заради което съдията отсъди дузпа в интерес на домакините. Разписа се централният бранител Иван Макриев.

Старши треньорът на Септември Стефан Гошев разяснява, че на този стадий от подготовката е удовлетворен от представянето на момчетата. " Това, което бяхме планували да се случи до този миг е изпълнено от футболистите ни. Видяхме, че към момента имаме проблеми, които би трябвало да бъдат решени в двете етапи - отбрана и офанзива. Все отново треньорският щаб сме удовлетворени, тъй като видяхме проблемите и имаме задоволително време да ги отстраним ", акцентира Гошев.

" Доволен съм от тима като за първи мач. Новите попълнения също ми харесаха ", съобщи изпълнителният шеф на Пирин (ГД) Костадин Гуцев.

Следващата контрола на Септември е тази събота от 18.00 часа в Крупник против Беласица (Струмица) от Република Северна Македония. В същия ден, само че от 10.00 часа сутринта Пирин (ГД) приема Пирин (Разлог).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР