Пирин гостува на Царско село в последен мач от редовния

...
Пирин гостува на Царско село в последен мач от редовния
Коментари Харесай

Михтарски: Настроението в съблекалнята е добро

Пирин гостува на Царско село в финален мач от постоянния сезон е Първа лига. Треньорът в клуба Петър Михтарски показа упованията си преди срещата и направи параленост сред тимовете на Пирин, Арда, Локо Сф и ЦСКА 1948. От четирите тима два ще играят при тези, които ще се борят за изпадане, а други два ще бъдат в позиция да нападат седмата позиция, даваща право на бараж за европейските клубни шампионати.

" Очаквам да победим Царско село. Те имат добър метод и съумяха да завоюват точки от водачите Лудогорец и ЦСКА. Имаме наблюдения върху играта им. Настроението в съблекалнята е положително, макар загубата от Левски в последната среща.

Момчетата би трябвало да са съсредоточени и да се раздадат в мача с Царско село. Ние сме по-добрият тим и би трябвало да го покажем ", стартира Михтарски пред " Мач Телеграф ".

" Дай Боже, да успеем да демонстрираме пиринския дух и да стигнем до трите точки в дуела. В редиците на тима няма напрежение, готвим се за идния мач. Новите попълнения Вячеслав Велев и Максим Ковальов упражняват с тима повече от 20 дни. Нямат проблеми и са здрави. За благополучие всички са здрави и единственият, който отсъства, е Светослав Дяков поради насъбрани картони. Ще липсва, тъй като е умел футболист, само че има други момчета, които би трябвало да се потвърждават и ще получат късмет. Скоро мисля, че новите попълнения ще бъдат картотекирани. Не мисля, че ще имат проблеми. Всички тимове, които се борят за място сред седмото и десетото, имат капацитет, само че в последна сметка ще останат единствено тези, които победят ", съобщи Михтарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР