Пирин гостува на Левски в мач от 5-ия кръг на

...
Пирин гостува на Левски в мач от 5-ия кръг на
Коментари Харесай

Краси Петров: Чакаме с нетърпение мача с Левски

Пирин гостува на Левски в мач от 5-ия кръг на efbet Лига. Привържениците на Пирин ще бъдат настанени в Сектор Г на стадион " Георги Аспарухов ".

" Орлетата " са с две провали и две ремита досега, а в последния мач отстъпиха на Славия на собствен терен с 1:2. Заради присъединяване си в шампионата на УЕФА Лигата на конференциите Левски има единствено два изиграни турнирни мача досега - загуба против ФК ЦСКА 1948 с 0:1 и победа с 5:0 против Спартак (Варна).

Пирин и Левски изиграха другарска среща преди началото на сезона в Самоков, която бе извоювана от " сините " с 2:1. Левски е в серия от четири следващи победи над Пирин с резултат 3:0. Последният триумф на " орлетата " над този противник в формален мач датира от февруари 2017 с 1:0 в Благоевград с попадението на Аймен Суда още при започване на дуела.

Главен съдия на идния мач ще бъде Станислав Тодоров.
 17-годишен заменя Николай Бодуров против Левски
17-годишен заменя Николай Бодуров против Левски

Капитанът на Пирин е контузен

За идното посещение Пирин не може да разчита на няколко съществени футболисти. Поради наказване отвън групата остава бранителят Юлиян Попев, а заради контузия дуела пропуща капитанът Николай Бодуров. Нападателят Станислав Костов е отвън проектите, защото към момента се възвръща от контузия на ръката. Срещата пропуща и другия главен нападател Преслав Йорданов, който е с травма.

По традиция преди всеки дуел своето мнение за идния мач пред www.fcpirin.com показа наставникът на отбора Красимир Петров

" Чакаме гостуването на Левски с неспокойствие, тъй като това е предизвикателство за нашия тим. Левски е може би най-добре играещият от тактическа позиция отбор в България, воден от един от най-хубавите треньори в страната в последните две десетилетия. Разбира се, че имаме своите съществени кадрови проблеми, само че ще се постараем да дадем максимума от своите моменти благоприятни условия. Ясно е, че Левски е любимец, само че не отиваме като обречени. Множеството отсъствия на съществени играчи ще дадат опция на нашите юноши от школата да покажат, че имат огромно бъдеще във футбола. Това в действителност е добър късмет за тях ", съобщи Петров.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР