Пирин е опрян до стената след оттеглянето на собственика Пол

...
Пирин е опрян до стената след оттеглянето на собственика Пол
Коментари Харесай

Пирин вече е провел разговори с потенциален нов собственик

Пирин е опрян до стената след отдръпването на притежателя Пол Белогур. Бизнесменът съобщи безплатно акциите си на Oбщината и в този момент единствената цел пред управлението на клуба е оцеляването. 

Изпълнителният шеф на " орлетата " Велислав Елезов съобщи, че към този момент се водят диалози за нов покровител. Той е оптимист, че клубът няма да банкрутира.
 Клуб от efbet Лига остана без притежател Клуб от efbet Лига остана без притежател
" Пол Белогур пристигна в клуба в доста тежък миг - юни 2019-а, когато Пирин беше пред изваждане от Б група, тъй като лицензът можеше да бъде лишен. Тогава той избави ситуацията, а в последните 3 години Пирин се превръщаше малко по малко във фактор. Факт е, че той си потегля, само че след себе си оставя почти приветлив клуб ", сподели Елезов пред " Тема Спорт ".
 Кметът на Благоевград: Общината няма средства да устоя мъжки футболен тим Кметът на Благоевград: Общината няма средства да устоя мъжки футболен тим
" Благодарение на него имаме прилична база, да не кажа една от най-хубавите в България. Неприятно е, че напуща в миг преди лицензионните акции – административни и финансови. Но все пак работехме от близо 2 месеца с хипотезата, че това може да се случи. Фактът, че дава безплатно акциите на общината, е един огромен бонус в диалозите, които водим сега със субекти, които на този стадий очевидно имат интерес към клуба. 
 Феновете на Пирин приканват за цялостен стадион против Левски Феновете на Пирин приканват за цялостен стадион против Левски
Такъв има, освен това не от една или две страни. Причината е, че отговорностите на Пирин са оскъдни на фона на други клубове в Първа лига. Те не са толкоз огромни. Не трябват и доста средства за издръжката на клуба като цяло. Усеща се суматоха в Благоевград, даже във футболното общество у нас, тъй като Пирин е обичаен клуб и ще е извънредно нещо съдбовно да му се случи. Но на този стадий съм оптимист, както и останалите от управлението, че до такова няма да се стигне. 

Вече имахме няколко диалога с евентуален нов притежател. Има интерес и от чужбина, има и от България. Въпросът е да се спрем на верния човек. Този, който ще милее за тима и за бъдещето на клуба. И желае да го развива още повече ", съобщи още изпълнителният шеф на Пирин.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР